Dario Sorano pripremio tvrđi techno zvuk za Crnogorce

Empty Headed!

682
Maximus Dario Sorano

Italijanski DJ i producent Dario Sorano, dolazi u Maximus u petak, 29. januara da stavi šlag na tortu techno spektakla. Ovo je još jedna žurka Empty Headed-ovca u Maximusu na kojoj će još jedna techno ikona predstaviti svoje veštine za mix pultom. Sarađujući sa velikanima techno scene: Marcello Coleman, Alex Di Sefano, Sasha Carassi, Snello, Sutter Cane, C-System, Spiros Kaloumenos, Diego CK Family, Joseph Ala, Krenzlin, Mark Morris, Logotech, Loso, David Christoph, Frank Savio i mnogim drugima popeo se još jednu stepenicu ka samom vrhu elektronske scene zacementirajući svoju reputaciju veštog DJ maga i producenta čije su trake uvrštene na izadnjima nekih od svetskih DJ asova.

Svoje muzičko putovanje započeo je zahvaljujući svom bratu Diegu, koji je takođe bio techno DJ. Tehnike miksovanja učio je na njegovim pločama, a svoje muzičko obrazovanje, s’ obzirom da potiče iz muzičke porodice, produbio je naučivši da svira akustične i električne bubnjeve, da bi naposletku svoju pažnju posvetio analognim sintisajzerima. Zahvaljujući svom muzičkom znanju koje je nadograđivao godinama, ali i tehnologiji i društvenim mrežama, Sorano je, kako sam kaže, uspio da se probije internacionalno. “Tada prodaja mojih numera počinje da raste u glavnoj prodavnici elektronske muzike” – kaže Dario Sorano.

Dario Sorano Maximus

Poznati producent u svom studiju ima mnogo ekskluzivnih, neobjavljenih traka koje namerava da objavi na svojoj sopstvenoj etiketi, čija će misija biti – da širi muziku. Crnogorskoj publici donosi tvrđi techno zvuk.

Domađu podršku za drugo izdanje ovog techno serijala u Maximusu pružiće Đorđije Petrović a.k.a. Shua i Dino Ringov, publici poznatiji kao Dino R, od koga posetioci Maximusa mogu očekivati mračan techno zvuk. Kada je “stari reper” u pitanju, očekujemo pravi techno zvuk, čiji će intezitet varirati u zavisnosti od atmosfere na žurci – od mračnih ka veselijim tonovima.

Ovo je još jedan techno spektakl u areni Maximusa u izdanju DJ organizacije Empty Headed koji će vas naterati na ples bez prestanka. Ko preživi pričaće.

Cena ulaznice: do ponoći 6, nakon toga iznosi 8 evra.

Dario Sorano @Facebook @SoundCloud
Maximus @Facebook

Facebook Event