Techno zvezda Alex Mine u Monsunu

Pressure Point

727
Alex Mine Monsun

Italijanski DJ i producent Alex Mine, koji važi za mladu techno i tech house zvezdu u usponu, nastupiće u klubu Monsun 6. februara na “Pressure Point” žurci. Talentovani Alex Mine je ponikao iz italijanske underground klabing scene i vrlo brzo je njegova muzika postala referentna tačka za DJ-eve i klabere iz celog sveta, a on jedan od najtraženijih umetnika na techno sceni.

U njegovim setovima dominiraju techno, tech house i minimal, ali s’ obzirom da je kao dete svirao bubnjeve i klavir ne plaši se da eksperimentiše i sa drugim žanrovima, pa je muzika koju stvara savršena kombinacija moćnih baseva i ritmičke energije sa gruvovima mračne atmosfere. Alex se može pohvaliti izdanjima za lejbl “Intec” iza kog stoji legendarni Carl Cox, “SCI+TEC” koji pripada Dubfire-u, a pored njih dvojice veliku podršku ima i od imena kao što su Richie Hawtin, Adam Beyer, Paco Osuna i mnogi drugi.

Monsun Alex Mine

Alex Mine-u će u subotu u Monsunu domaća podrška biti Boža Podunavac, Sale (Rejv Olupine) i Veljko Joksimović. Karte za “Pressure Point” žurku mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Alex Mine @Official Site @Facebook @SoundCloud

Facebook Event