Interview + review: Dario Sorano @ Maximus

683
Maximus Dario Sorano

Plesanje je jedna od omiljenih disciplina crnogorski clubbera, pogotovo kada se radi o rejv žurkama. U sklopu te discipline posebno mesto zauzima kotorski elektro hram Maximus sa žurkama i događajima poznatim i priznatim širom Evrope. Još jedna neverovtna žurka u izdanju DJ organizacije “Empty Headed” čiji serijal žurki u Maximusu polako, ali sigurno postaje pravilo kada su underground žurke u pitanju. Line up žurke koje se u kotorskom klubu organizuju petkom, jednom mesečno, ove večeri ostavio je posetioce zalepljenim za dance floor do kasno u noć: DJ Shua, Dino R i legendarni Dario Sorano izneli su celokupan repertoar od warm up seta preko centralnog dela večeri, pa sve do završnice kojom je trijumfovao Dino Rastoder.

Italijanski DJ i producent Dario Sorano izašao je na binu nešto iza 1 sat posle ponoći odmah trijumfovajući svojim božanstvenim setom koji je publiku ostavio bez daha. U svom dvočasovnom setu koji je bio pun mračnih i dubokih melodija, energičan onako kako samo italijani to znaju, predstavio je neke klasike oldschool zvuka ali i nova i neka ekskluzivna izdanja o kojima smo govorili u intervjuu.

Domaću podršku za drugo izdajne techno serijala u Maximusu pružili su DJ Shua i Dino R u čijim setovima su posetioci prepoznali pravi techno zvuk čiji je intezitet varirao u zavisnosti od atmosfere na žurci i raspoloženja rejvera.

Još jedna ikona techno kulture predstavila je svoje veštine za mix pultom čuvenog kotorskog kluba. Sa misijom – da širi muziku priredio je , zajedno sa svojim crnogorskim kolegama, nevjerovatnu žurku.

Sledeći party u organizaciji Empty Headed – ovca zakazan je za petak, 19. februar. Nastupiće Tom Hades.

Ko preživi pričaće.

Slike sa žurke možete pogledati ovde.