Kaiser Souzai predstaviće se crnogorskoj publici u Maximusu 13. februara

729
Maximus Kaiser Souzai

Nemački DJ dvojac Kaiser Souzai premijerno će nastupiti u Crnoj Gori u subotu, 13. februara u kotorskom elektro hramu Maximus.

Kaiser Souzai MaximusMnogi ljudi su svedoci da je nemački dvojac Kaiser Souzai rodonačelnik novog muzičkog žanra. Poznati po unikatnom zvuku, negde između dark tech, synth electronica i artrock techno zvuka, stvorili su potpuno novo postolje muzike koja se sluša širom planete, iznedrivši mnogobrojne hitove koji su se našli na top 10 listi Beatporta. Nick Warren, Sven Vath, Umek, John Digweed, Logiztik Sounds, Joseph Capriati – samo su neki od velikana elektrosnske scene uz čiju je podršku, sarađujući dugi niz godina, dosegao same vrhove planine uspeha. Sa izdanjima “Monique”, “Girl”, “Altocummulus Floccus”, “Stratocumulus”, “Cirrus”, našli su se na mapi svetske elektronske scene. Ovi muzički velikani dolaze nam iz techno metropole – Berlina, sa namerom da crnogorskoj publici predstave svoju muziku, zato se spremite za burnu noć u Maximusu, u subotu, 13. februara. U njihovom setu moći ćete čuti dosta njihovih old school traka, ali i novijih izdanja koja su producirali tokom turneje po Aziji, a kojima će u svom dvočasovnom setu zabavljati crnogorske revjere uz domaću podršku Raya Raičevića iz Bara i Slobodana Popovića a.k.a. P.S. – a iz Herceg Novog.

Maximus Kaiser Souzai Rayo Raicevic

Svoje muzičko putovanje započeo je pod uticajem mnogih žanrova kao što su acid jazz, afro-funk, trip hop i elektronska muzika. Izgradio je specifičan stil što je uticalo da njegov muzički pravac bude apsolutno jedinstven . Kako nije bilo mnogo mesta na kojima bi se mogao prezentovati svež zvuk i jedinstveni pravac, kako bi dokazao svoj muzički talenat, odlučio je otvoriti svoj prvi bar, zatim klub i naposletku beach klub Gecko Positive House, a sve je rezultiralo festivalima koji predstavljaju inovativan pogled na elektrosnke muzičke festivale, ne samo po jedinstvenom zvuku koji se može čuti već i zbog lokacije koja predstavlja raj na zemlji.

Poznat je i po tome što prilikom miksanja koristi svoje semplove. U njegovom setu doživećete duboke emocije pronalazeći sebe kako plešete nasmejani na danceflooru doživljavajući blaženstvo.

Maximus Kaiser Souzai PS

Slobodan Popović aka P.S. član je hercegnovske GroovyCastelNuovo DJ asocijacije koja ove godine slavi svoj jubilarni 10. rođendan. Kroz svoje iskustvo koje traje duže od jedne decenije, rad i prezentovanje elektronske muzike radeći kao DJ i promoter, važi za jednog od bitnih činilaca na crnogorskoj klubskoj sceni. Iskazujući sebe kroz nejednolične setove kroz zvuke koji se šire od deep-a do techno-a, konstantno tražeći neku novu traku koja će promeniti tok događaja na podijimu za igru, dočarava sebe kao nekog ko zaslužuje pažnju slušalaca. To je i uticalo da tokom svoje karijere dobije mogućnost da nastupi sa mnogim svetski renomiranim izvođačima i pokaže svoje umeće za mix pultom. Nastupi koji se mogu izdvojiti kao bitni za njega su – na festivalima: EXIT (Urban Bug stage), Sea Dance, Refresh, Revelin, i klubovi: Maximus, U60311, kao i događaji pod nazivom GroovyCastelNuovo.

Mešavina zvuka koji prezentuju Kaiser Souzai će sigurno razigrati publiku u Maximusu. Naravno, tu će biti i Rayo iz Positive Crew ekipe koji će ih uvesti u priču sa kvalitetnim warm up setom. Od mene kao i do sada očekujte mnogo nove dobre muzike koju ću Vam servirati kao hladni sočni ananas u vrelim letnjim danima” – kaže P.S. pozivajući sve ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka da budu 13. februara u Maximusu.

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga iznosi 8 evra.

Facebook Event