Techno kraljica Nicole Moudaber u Beogradu 26. marta!

888
Nicole Moudaber

Nakon serije uspešnih koncerata, Magacin Depo je za sve ljubitelje techno zvuka spremio jedno lepo iznenađenje. Naime – jedna od omiljenih tehno dama, čuvena Nicole Moudaber, stiže u Magacin Depo 26. marta gde će po prvi put ikada nastupiti u okviru “In The Mood” showcase-a, a Beograđani će imati priliku premijerno da iskuse novi party format koji će ovog leta biti hit na Ibici!

Nicole je DJ, producent, promoter i organizator nekih od najboljih žurki u Londonu, gde sada živi i radi. Ova dama zapravo je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Jedan preiod svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u okviru #Trashy Renaissance” party brenda u Bejrut prva dovela velika DJ imena kao što su Paul Van Dyk i Anthony Pappa.

Nicole Moudaber

Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada. Postaje promoter kluba “Turnmills” i organizuje svoje žurke pod nazivom “Soundworx”. Njena želja da ujedini ljude muzikom nikada nije prestajala, ali to joj nije bilo dovoljno pa ubrzo staje za DJ pult i počinje da gradi svoju karijeru i kao DJ. Naredni logičan korak u karijeri ove dame bila je muzička produkcija, pa je tako završila muzičku akademiju “Point Black”, a potom i remiskovala Carl Cox-ovu traku “Chemistry”, koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine. Nakon ovih priznanja stigli su i pozivi za velike nastupe, pa je tako Nicole nastupila na festivalima Exit, Glastonbury, WMC, Time Warp i mnogim drugim manjim i većim žurkama. Danas, Nicole organizuje “MoodRAW” žurke i vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi.

Nicole Moudaber

Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format “In The Mood“ uz kolegu Marin Canal-a, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju “Silent Sigh“. Domaća podrška dolazi u sastavu Lea Dobričić & Teo Trunk, a ulaznice za ovaj tehno spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 700 dinara za regularne, odnosno 1300 dinara za VIP karte.

Pratite Magacin Depo na društvenim mrežama @Facebook @Instagram

Nicole Moudaber @Facebook @YouTube

Facebook Event