Gde izaci za vikend? Nedeljna preporuka 005

The Tube, Dot, KPTM, Monsun, Sunday Beta, Maximus, The Basement!

1388

Ovaj vikend slobono možemo nazvati “Techno vikend”! Dva rođendana, Alternativa i Mipii Rec.; Tom Hades kod komšija na moru i kod nas; dame u Dot-u, a sve će to začiniti Marko nastić u Sunday Beat-u na Vinyl Only večeri! Označili smo i na koje žurke vas vodimo, a na našoj Facebook stranici saznajte kako da dođete do karata. Ostale događaje možete pronaći u našem Kalendaru dešavanja. Pa da lagano krenemo sa preporukom “Gde izaci za vikend?”

Petak 19.02

Sabb @ The Tube [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Karte: 500 din

Sabb Alternativa The Tube

Duga i paklena noć u Tjubu, ali i prva koja slavi rođenje Alternative! Nakon godinu dana sa ponosom vam predstavljamo žurku u “hramu beogradskog klabinga” na kojoj želimo da svima vama, koji ste nas podržavali, koji nas podržavate i pratite, poklonimo sjajan provod i zaokružimo našu povezanost sa vama u prethodnih godinu dana.

Više informacija

Natasha, Timika, Faktor X @ Dot
Start: 23h
Ulaz: /

Natasha Timika Faktor X Dot

Direktno iz Subotice, u klub Dot, stiže Natasha, koja važi za sinonim kvalitetnog zvuka. Ova devojka je do sada nastupala na brojnim žurkama u zemlji i inostranstvu. Društvo će joj praviti Timika, još jedan ženski DJ koji preferira house sa primesama sub-žanrova poput deep i tech house-a, minimala i naravno – techno-a, a ova devojka takođe je muzički urednik Summer3p festivala na Paliću. Na samom kraju, Faktor X, DJ poreklom iz Srbije koji živi i stvara u Budimpešti.

Više informacija

Mipii Records B-Day @ The Basement (ex-Sidro)
Start: 22h
Karte: 10 km, na ulazu 13 km

Mipii Records Bday The Basement

U pitanju je proslava prvog rođendana tuzlanske organizacije “Mipii Records“, koja je zaslužna za jedne od najboljih klubskih događaja u Tuzli. Ovo veče će biti u znaku b2b nastupa, gde će snage odmeriti velika DJ imena iz Slovenije, Srbije i naše BiH. Headlineri večeri su Tea Vučkovič iz Slovenije i TKNO iz Srbije.

Više informacija

Tom Hades @ Maximus
Start: 23h
Ulaz: do ponoći 6, posle ponoći 8 evra

Tom Hades Maximus

Još jedan fenomenalan party u Maximusu pod rukovodstvom Mladena Banovića i njegove Empty Headed organizacije. Zato ko želi da čuje kvalitetnu muziku i da se opusti na kraju radne nedelje, neka se u petak, 19. februara uputi u kotorski klub – nastupa belgijski DJ i producent Tom Hades.

Više informacija

Subota 20.02

Elements 02 @ KPTM
Start: 23h
Ulaz: do 01h free, posle 01h 250 din

Elements KPTM

Drugi po redu party pod nazivom Elements! Ovog puta u goste nam dolazi dobro poznati DJ Boža Podunavac. Kao podrška nastupiće još i DJ Mark Dee Jack, Sharky i Miroslav Krstić.

Više informacija

Haris @ Dot
Start: 23h
Karte: /

Haris Dot

Za Haris-a je DJ Magazin izjavio da je „jedan od najtalentovanijih UK producenata“, a Mixmag se slaže u oceni da je u pitanju „DJ i producent uz čiju muziku jednostavno morate da plešete“. Domaća podrška stiže u sastavu Rade Banyan & Steady Beats.

Više informacija

Tom Hades @ The Tube [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Ulaz: 600 din

Tom Hades The Tube

Odličan vikend u klubu The Tube, završava se nastupom techno maga Tom Hades -a! Belgijski DJ i producent nastavlja seriju tehno vikenda u ovom klubu, donoseći svoj prepoznatljiv techno, tech house zvuk. Još kao vrlo mlad “pao” je pod uticaj DAF-a i Kraftwerk-a, što ga je brzo nateralo da kupi prvu klavijaturu i da pretvori gejmerski komp u producentsku mašinu.

Više informacija

Rave Saver @ Monsun
Start: 23h
Ulaz: do 01h 300 din, posle 01h 400 din

Rave Saver Monsun

DJ-evi i producenti Phill & Dansmore i Kent Explain spremaju audio-vizuelni spektakl Rave Saver. Phill & Dansmore i Kent Explain, koji inače stoje iza serijala žurki Samo Tvrdo, u subotu će raditi live setove koji će varirati od tech house-a do techno-a. Ova ekipa ide korak dalje, pa će njihovu muziku pratiti i adekvatan VJ-ing. Rave Saver biće više od žurke, a publiku čeka uživanje na maksimumu za sva čula.

Više informacija

Nedelja 21.02

Marko Nastić @ Sunday Beat [DELIMO KARTE]
Start: 23:30h
Ulaz: rezervacije

Marko Nastic Sunday Beat

Sunday Beat ove nedelje nastavlja sa jakim gostovanjima. Veteran i pionir naše klupske scene – Marko Nastić će predstaviti svoj nov zvuk u okviru NTSC brenda. Domaća podrška biće mu Kristijan Šajković iz DBDZ kolektiva.

Više informacija