Gde izaci za vikend? Nedeljna preporuka 006

Hangar, Dot, The Tube, Monsun, KPTM, UMK, Maximus,...

Gde izaci za vikend

Prošli vikend smo krstili kao „Techno vikend“, ali ćemo i ovaj morati kao „Techno vikend #2“. Imamo tri sjajna inostrana gostovanja u Beogradu koja nikako ne smete propustiti! Vodimo vas u The Tube i Monsun, a kako do karte saznajte na našoj Facebook stranici. Ostale događaje možete pronaći u našem Kalendaru dešavanja. Pa da lagano krenemo sa preporukom „Gde izaci za vikend?“

Petak 26.02

Matador @ Hangar
Start: 22h
Karte: /

Matador Live Beograd

Ovo će biti prvi put da Matador gostuje u Beogradu, a drugi put u Srbiji nakon nastupa na Exit festivalu 2013. godine. Lajnap će tog 26. februara u Hangaru zaokružiti Lea Dobričić, Marko Milosavljević i DBDZ. After će se održati u klubu Dot i počinje u 5 sati ujutru!

Više informacija

Roll The Drums @ Dot
Start: 23h
Ulaz: /

Roll the Drums Dot

Ekipa beogradskog DJ kolektiva Roll The Drums nastavlja sa energičnim žurkama u prepoznatljivom stilu! Ovog petka klub DOT biće mesto susreta svih ljubitelja kombinacije liquid i minimal ritmova, ali i nekih srodnih žanrova, a muziku će birati Džonidža, Bitz i Rim Runner uz MC-ja Don Dadu.

Više informacija

Electric Universe @ Maximus (Kotor)
Start: 23h
Karte: do ponoći 5, posle ponoći 8 evra

Electric Universe Maximus

Tvorci vanvremenskih albuma “One love” i “Cosmic experience”, legende psychedelic trance-a, Electric Universe, dolaze prvi put u Crnu Goru. Podršku će pružiti: Ankti i Skunk Fu.

Više informacija

Subota 27.02

Burst Showcase @ Monsun [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Karte: 500 din

Burst Showcase Xara Monosaccharide Modullete Monsun

Nemačka techno producentkinja i DJ Xara, beogradski techno duo Monosaccharide, Modulette i DJ Rottclef će vam predstaviti svoj mračni, hipnotišući i eksperimentalni techno zvuk.

Više informacija

ROMP Live @ KPTM
Start: 23h
Karte: /

ROMP Live KPTM

Phill & Dansmore su duo dobro poznat po tome što umeju da naprave ekstatičnu atmosferu na žurkama, a Kent Explain je neko koga ne možemo da objasnimo rečima, moraćete da dođete i da ga čujete.

Više informacija

Marika Rossa @ The Tube [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Ulaz: 600 din

Marika Rossa The Tube Belgrade

Ime Marika Rossa možete često videti među spiskom izvođača na skoro svim većim događajima. Ova talentovana devojka je već postala jedna od poznatijih techno DJ dama iz istočne Evrope. Podršku će joj pružiti: Mihajlo, Bojan Vukmirović b2b Luka Concrete.

Više informacija

SillyHeadz @ UMK (Kragujevac)
Start: 23:55h
Ulaz: 500 din

Electroshock SillyHeadz UMK

Savršeni dvojac iz Beograda, Bojan Vićentijević a.k.a. Bokee i Marko Vuković koji će te večeri nastupati kao SillyHeadz, b2b duo koji je nastao 2009. godine, obećava jedno sjajno muzičko putovanje kroz pejzaže nasmejanih lica, dance podijuma i pozitivne energije koja struji vazduhom.

Više informacija

Prethodni tekstOvog proleća stiže nam i Art Department!
Sledeći tekstSpektakl u Hangaru: Matador sinoć nastupio pred više od 2.500 ljudi!