Electric Universe osvojio Maximus: Journey into other Space

1123
Electric Universe Maximus intervju

Selekcija odlična, priča tačna, harmonija savršena, sinergija sa publikom maksimalna – Boris Blenn iz vanvremenskog sastava Electric Universe odveo je posetioce Maximusa na neverovatno muzičko putovanje i održao dvočasovnu lekciju među zidinama kotorskog kluba. Jedan od glavnih igrača svetske psy trance scene uzeo je kormilo u svoje ruke negde posle policijskog časa odmah oduševivši masu setom koji ih je vodio kroz trance strukture prožete psihodeličnim melodijama, jakim i progresivnim zvukom, pa sve do intezivnih kombinacija uplifting psihodeličnog trance-a. Miljenik onih najstarijih trancera, Electric Universe, pripada samom vrhu svetske psy trance scene i već 20 godina unazad, svojim inteligentnim i savršenim zvukom, diktira tempo njenih dešavanja.

Electric Universe intervju Maximus

Domaća podrška ostavila je neverovatan pečat na žurku u kotorskom klubu u liku i delu DJ Ankti i Skunk Fu. Miodrag Kuzmić napravio je izvanredan warmp up set, uvod za ono što je usledilo posle, a to je savršena produkcija savršenog Borisa Blenna, da bi završnicu na neverovatan party u Maximusu udario Stevan Horvat, i pokazao kako to rade iskusni prezenteri i poznavaoci trance kulture.

Publika i njihove kolege prepoznali su autentičnost njihovog pogleda na trance kulturu, pa se danas mogu pohvaliti uspešnošću žurki na kojima su radili.

Diskoteka Maximus još jednom se pokazala kao fenomenalna party zona, svojevrsni čuvar zvuka, domaćin sve samih kvaliteta kada je muzički sadržaj u pitanju.

Intervju Electric Universe Maximus

Izgleda da ćemo petak ubeležiti u svojim trance kalendarima zato što upravo taj dan, polako ali sigurno, postaje praznik kada je trance kultura u pitanju. Sledeća žurka zakazana je za petak, 18. mart. Nastupa još jedna trance legenda U Recken, kome će se za mix pultom pridružiti najjača trance domaća podrška u sastavu: Pashton Kutcher i DJ Bee.

Pogledajte intervju sa Electric Universe-om, a ostale slike sa žurke su na ovom linku.