Šta nas to lepo očekuje u Maximusu ovog marta?

Maximus Kotor

Prvi dan najšarenijeg i najveselijeg meseca u godini i pravo vreme da saznamo šta nas sve to očekuje proljećnih dana u Maximusu. Deset godina za redom kotorski klub koji služi kao svojevrsni čuvar zvuka, pokazao se kao idealna party zona samog kvaliteta kada je muzički sadržaj u pitanju, te za uživanje u underground muzici, vrhunskoj produkciji i miksanju svega onog dobrog i kvalitetnog što može proistići iz nje. Kao renomirana institucija bass i sound sistema kotorska diskoteka Maximus i ovog meseca povešće na put ljubitelje elektronskog zvuka na put preko muzičkih pravaca: od house, preko techno do trance i psy zvuka.

Petar Dundov Maximus

Petkom, kao što ste i navikli, nastavlja se serijal žurki Empty Headed organizacije pod rukovodstvom Mladena Banovića. U petak, 4. marta u Maximusu nastupa jedan od najuticajnijih regionalnih DJ-eva i producenata, sinonim za muzičkog znalca Petar Dundov, uz podršku Tijane Kabić i Raven TK.

Jedan od pionira techno zvuka u ovom delu Evrope spada u red najuspješnijih producenata sa ovih prostora koji se po svom talentu, muzičkom stažu i diskografiji svrstava u red najuticajnijih autora, te spada u sam vrh hrvatskih muzičkih izvoznih proizvoda. Kao DJ i live performer nastupa širom planete pa je tako njegov harmonični techno zvuk, upoređivan sa radom kompozitora kakvi su Philip Glass i Jean Michel Jarre, prema mnogim kritičarima techno muziku uzdigao je na viši nivo, čemu svedoče njegovi revolucionarni albumi „Escapements“, „Ideas from the Pond“ i „Sailing off the Grid“.

Cena ulaznice: do ponoći 6, nakon toga 8 evra.

Bokee Maximus

Još jedno neverovatno klubsko iskustvo u izdanju kotorskog elektro hrama, u subotu, 12. marta uz bogat sadržaj koji su pripremili Bokee Kincetic Vibe, Marko Vuković i Maja Joma posetioci Maximusa će imati priliku da uživaju u najprefinjenijim tonovima ovih artista. Posle sjajne svirke na Exitu, na zahtev posetilaca, ponavljaju svoj nesvakidašnji, triple b2b set u Maximusu, koji će posetioci moći prvi put da čuju u Crnoj Gori. Uz mračnu, sexy i energičnu muziku doživite neverovatno iskustvo i potpuno oslobođenje na podijumu za ples ne štedeći energiju.

Domaću podršku za Mix Mag party u Maximusu pružiće Goran Ivanović iz Podgorice.

Cena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 6 evra.

U-Recken Maximus

U petak, 18. marta za mix pultom naćiće se još jedna legenda trance zvuka U-Recken. Posle Grčke, Finske, Danske stiže u Kotor da crnogorskim rejverima premijerno predstavi neke od svojih novih i ekskluzivnih traka, a nedavno je objavio i Mechanix-ov remiks njegove legendarne trake “Carol of the bell”. Osnivač čuvene etikete “Tree of life” i tvorac današnjeg najvećeg psy trance festivala, svoje mesto nalazi u elegantnoj muzici koja koristi bas ritam i melodije koje slušaoce vode na putovanje kroz svetlost, ljubav i večne slobodne misli. Album “A light at the end of the world” objavio je na Dacru records-u, kako kaže, malo pre kraja sveta.

Stay Tuned – A New Storm Is Coming” – poručuje U-Recken.

Domaća podrška: DJ Bee & Pashton Kutcher

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 evra.

Julija Govor Maximus

MixMag adria u saradnji sa diskotekom Maximus predstavlja oficijelnu Mix Mag žurku koja će se održati u petak, 25. marta u areni Maximusa. Uz svetski brend, najčitaniji portal za elektronsku muziku MixMag i bogat sadržaj koji smo pripremili za vas, posetioci će imati priliku da čuju širok spektar naprefinjenijih tonova iz muzičke arhive neverovatne disko džokejke koja nam stiže pravo iz Bruklinskog undergrounda. Julija Govor dolazi u Maximus kako bi posetiocima predstavila svoj savršeni techno zvuk. Ruska artistkinja sa sedištem u Brooklyn-u, svirala je protekle godine na Time Warp i Brooklyn Electronic Music Festivalu, te na prvom izdanju njujoškog Awekings-a sa kojih nam donosi mnoštvo klasika elektronskog zvuka ali i najnovijih izdanja i ekskluzivnih traka. Prema Resident Advisor-u ova dama pušta „sexy techno sa dramatičnim izrazom i slojevitim zvukovima, puna šarmantnih i elegantnih melodija“, a nalazi se na četvrtom mestu među top 16. artista koji će nam, prema Mix Magu, ulepšati 2016. godinu. Njena prva produkcijska dostignuća izašla su na Visionguest i Get Physical, gde njen dubok i melodičan techno zvuk počinje da dobija punu formu. Njeno specijalno izdanje u decembru remiksovao je veliki Ricardo Villalobos na Body Parts Records-u.

Domaća podrška: Proximus & Gav TK

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 evra.

Maximus @Facebook

Prethodni tekstViše hiljada fanova u Novom Sadu proslavilo evropsku titulu EXIT festivala!
Sledeći tekstMarkyz ovog vikenda u klubu UMK