Markyz ovog vikenda u klubu UMK

Markyz u klubu UMK

Prvi vikend u martu rezervisan za kragujevačke klabere i još jedan sjajan party u nizu,propraćen kvalitetnim techno zvukom,i podrazumeva se, ludim provodom! Electroshock Organization predstavlja u subotu 05.03.2016. DJ MarkyZ -a iz Italije i Petra Lazovića iz Kragujevca. Žurka će ujedno označiti uvod u jako kvalitetan martovski program, jer se sprema dosta dobre zabave i muzike.

DJ-ing i muzika uvek su bili deo biografije DJ-a i muzičkog producenta MarkyZ -a. Njegov talenat primećuju i podržavaju vrhunski producenti kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, tINI, Hector, Mark Antona, Heartthrob, Shlomi Aber, Yaya, East End Dubs, Enzo Siragusa, Randall M, Medeew, Chris Lattner, i drugi iz DESOLAT, MUSIC ON, MINUS, CADENZA, COCOON i drugih diskografskih kuća. Njegovi setovi uključuju techno, dub, deep i house uticaje a njegova strast i poznavanje elektronske muzike omogućavaju mu da izvodi raznovrsne i duboko emotivne setove. Godine 2011, 2013 i 2014 vrteo je na EXIT Festivalu – jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala.

Markyz u klubu UMK

Delio je stejdž sa brojnim važnim imenima elektronske muzičke scene. Neki od njih su Underworld, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Carl Craig, Fatboy Slim, Jeff Mills, Marco Carola, Jamie Jones, Seth Troxler, Guti, Pan Pot, tINI, Dubfire, Maya Jane Coles i mnogi drugi. U aprilu 2013. nastupao je u legendarnom italijanskom klubu Tenax, jednom od najpoznatijih lokalnih i svetskih klubova. Danas se na italijanskoj sceni MarkyZ smatra jednim od talenata koji najviše obećava. Kao savršen nastavak njegove rastuće karijere dolazi i to što je uplovio u producentske vode, kao i izbacivanje nekoliko novih traka čije remikse rade najtalentovaniji svetski umetnici. Posle tri godine puštanja muzike, MarkyZ odlučuje da nešto lično da svojoj publici. „Be Careful“ je njegov prvi singl, izbačen za Deep Tech Records na leto 2013.

Rezultat nekadašnjeg, bujnog Kragujevačkog klabinga. Petar Lazović vec 13 godina upija znanje po lokalnim klubovima i izvodi svoje setove u krajnje neobičnim kombinacijama, fokusiran na jedino bitno u dj priči, zabavu! Momentalni naboji energije i euforije svakako su karakteristični za njegove nastupe, a za skoriju budućnost najavljuje projekat pod novim imenom kojim će zaokružiti svoju viziju klabinga.

  • KLJUČNE REČI
  • UMK
Prethodni tekstŠta nas to lepo očekuje u Maximusu ovog marta?
Sledeći tekstUzbudljiv vikend u Monsunu: Chris SU, Slave To The Rhythm, Flashdance i Space Animals
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!