Uzbudljiv vikend u Monsunu: Chris SU, Slave To The Rhythm, Flashdance i Space Animals

Monsun

Monsun postaje epicentar najboljeg drum’n’bass zvuka u petak 4. marta kada će nastupiti Chris SU, jedan od vodećih drum’n’bass DJ-eva i producenata današnjice. Vrhunsku žurku upotpuniće i domaći deo lineupa – Timmy, Codex, Splash Heads i Edge MC.

Chris Su Monsun

Chris SU dolazi iz Mađarske, DJ-ingom se bavi više od 15 godina, a zajedno sa kolegama Jade i Mindscape upisao je svoju zemlju u sam vrh drum’n’bass muzike. Njegovi setovi karakteristični su po tome što pušta različite d’n’b žanrove, a kada sve to ukombinuje sa maestralnom tehnikom miksanja – dobija se vrhunska žurka.

Chris SU više puta je proglašavan DJ-em godine, a takođe je nominovan i kao najbolji “tech” DJ na Drum and Bass Arena Awards. Pored solo radova, čuvene su i njegove saradnje sa najvećim imenima scene kao što su Black Empire Sun i State of Mind. Takođe je pokrenuo i svoju izdavačku kuću FATE Recordings, a izdanje “Togather In The Night” feat. Mira pojavilo se na svim važnim d’n’b kompilacijama.

Ulaz je 300 dinara.

Slave To The Rhythm Monsun

Techno groove ponovo gospodari podijumom za igru u Monsunu u subotu 5. marta, a za DJ pultom biće Ivan Radojević & Luka Vuković, Andrew Meller i Popi Divine. U pitanju je proverena ekipa DJ-eva i producenata prepoznatljiva po dobroj energiji, odličnim setovima i uvek vrhunskom provodu na žurkama, a na Slave To The Rhythm će nas provozati kroz sve žanrove techno i house muzike.

Luka Vukovic Ivan Radojevic 031 Republic

Ivan Radojević i Luka Vuković su duo čije setove karakterišu snažni i prepoznatljivi tech house i techno ritmovi obogaćeni plemenskim beatovima, groovy bas linijama, masnim i dubokim bojama i svedenim vokalima. Vole da eksperimentišu sa loopovima, semplovima i efektima, a na bini se savršeno dopunjavaju. Svoju strast lako prenose na publiku, a njihova ogromna harizma i pozitivna energija osvaja svaki prostor za ples. Osnivači su organizacije “031 Republic” koja je sinonim za klupsku scenu Užica.

Andrew Meller

Andrew Meller je DJ i producent koji svojim setovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U njegovom opusu možete naići na različite muzičke pravce svi su bazirani na house zvuku. U zavisnosti od raspoloženja to mogu biti deep, tech ili techno. Voli da eksperimentiše na podijumu i da se igra sa ljudskom psihologijom, a vodi se motom “Koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad.” Iza pseudonima Andrew Meller stoji Andrija Antić, jedan od osnivača projekata ReWire, Beat and Juice i Depth Perception.

Popi Divine

Popi Divine iza sebe ima skoro 20 godina iskustva, a zvuk u kome se pronašao su deep, tech house i progressive. Bio je član prve beogradske progressive house organizacije “Digital Harmony”, od 2007. godine je član poznatog beogradskog sastava Divine Electronica. Delio je DJ pult sa velikim svetskim imenima kao što su Kevin Sounderson, Sander Van Doorn, Kurd Maverick, Kaiserdisko, DJ Tarkan, Soda inc, Way Out West, Aidan Lavelle, James Zabiela, Dejan Milićević i drugi. U impresivnoj karijeri može se pohvaliti i muzičkim nagradama na prestižnim takmičenjima za DJ-eve od kojih je najznačajnija titula srpskog finaliste na burn Residency 2015.

Flashdance Monsun Bar

Rezident čuvenog party broda Povetarac, DJ Worke nas ovog petka vodi na retro muzičko putovanje u Monsun Baru. Worke će do ranih jutarnjih časova puštati hitove uz koje smo đuskali ‘80-ih, ‘90-ih i 2000-ih, zato obujte cipele za ples kako biste mogli da ispratite Flashdance ritam. Pored odličnog provoda, ovaj bar ušuškan u ogromnom prostoru kluba Monsun, poznat je i po koktelima koji ni ovog petka neće izostati.

Space Animals Monsun Bar

Space Animals se vraćaju na mesto zločina – Monsun Bar u subotu 5. marta. Jimmy Pimpfingerz, Žuča Enimal, Vins Huderz i MC Selekt, vraćaju pomalo zaboravljeni zvuk breakbeata u klubove na ovim prostorima. Ono što ih razlikuje od drugih je upravo izbor muzike koje puštaju, pa na njihovim nastupima možete čuti stare klasike iz zlatnog doba brejka, ali i uvek svež repertoar koji ima veliku popularnost širom sveta.

Monsun @Facebook

Monsun Bar @Facebook

Prethodni tekstMarkyz ovog vikenda u klubu UMK
Sledeći tekstLegendarni Petar Dundov 4. marta u Maximusu