Umetnost se ponovo rodila: Legendarni Petar Dundov u Maximusu!

1059

Preko dve decenije na sceni, osnivač Perfection festivala, stalni gost monstruozno velikih svetskih klubova, jedan od najproduktivnijih artista regiona, “elektronski Mocart”, svetski priznati techno mag – bez obzira koja titula stoji uz njegovo ime, jedno je sigurno, Petar Dundov je umetnik koji stvara muziku koja nema granice, pokreće i intrigira masu i tera je da razmišlja o plesnoj muzici i svemu onome lepom što može proistići iz nje.

Njegov tipični hipnotički techno zvuk pokrenuo je na ples posetioce Maximusa na četvrtoj po redu Empty Headed žurci u organizaciji Mladena Banovića. “Perfektni producent” kakvim ga smatraju sve sami velikani svetske elektronske scene, predstavio je u kotorskom klubu svoju zvučnu kreaciju inteligentne muzike, vešto šireći poimanje techno-a i razvijajući svoj specifičan zvuk, pokazao je zašto je jedan od najodvažnijih i najoriginalnijih producenata koji inspirišu svojom muzikom koja ruši granice, pokreće telo i uvlači se u um. U njegovom dovčasovnom setu koji je ispraćen ovacijama posetioci kluba imali su prilike premijerno da čuju još uvek neobjavljene trake i izdanja čoveka koji je ostavio dubok pečat na svetsku elektronsku scenu.

Petar Dundov intervju Maximus

Podrška za legendu ubedljivog i nedvosmisleno inteligentnog techno zvuka došla je u sastavu: Tijana Kabić i Gavrilo Jovović, aka Raven iz Tehno Klinike, provozavši publiku kroz bogat set, ne samo muzičkim žanrovima, već nabijen energijom i emocijama koji su publiku u kotorskom klubu držali na podijumu rasplesane do ranih jutarnjih časova.

Tijana Kabic Maximus

Kraljica vojvođanske elektronske scene oduševila je prisutne u Maximusu ne samo muzičkim setom već i energijom i harizmom kojom isijava na sceni vladajući zvukom koji naprosto oduševljava i opčinjava rasplesanu publiku.

Petar Dundov review Maximus

Ovo je bio još jedan rasplesani party pod rukovodstvom Mladena Banovića i još jedan party format koji će se još dugo prepričavati.

Više fotografija sa žurke možete pogledati ovde.