EDIT:TEHNO @ Les Enfants Terribles

EDIT:TEHNO Les Enfants Terribles Concrete DJz

Kako je leto i zvanično počelo, Sunce i lepo vreme su znak da počinje Open Air serijal žurki, tako su ljudi iz dve organizacije jedne malo starije EDIT:TEHNO i jedne malo mladje DFL rešili da vas obraduju jednim event-om i to 24.06.2016. na lokaciji kluba Les Enfants Terribles. Za one koji ne znaju, klub se nalazi u u Bulevar vojvode Bojovica broj 5, kod Kule Nebojse.

Dobro poznata ekipa Concrete DJz u sastavu Mita, Luka i Bojan, posle par meseci odmora radi svoje dobro poznati projekat EDIT:TEHNO ovog puta na novoj lokaciji. Za sve ljubitelje i poznavaoce ovog muzičkog sastava kao i pratioce i one koji će to tek postati ovo je odlična prilika da na jednom mestu čuju svoje miljenike koji su specijalno za ovu priliku spremili neke stare dobre trake kao i nešto sasvim sveže i novo. Žurka počinje u 23h i trajaće do ranih jutarnjih časova.

EDIT:TEHNO Les Enfants Concrete DJz Terribles

Cena ulaza je 300 dinara, a sva dešavanja u vezi dogadjaja kao i daljih aktivnosti momaka iz Concrete sastava kao i dve organizacije i samog kluba možete pratiti putem linkova ispod.

Conctere DJz @Facebook
EDIT:TEHNO @Facebook
DFL @Facebook
Les Enfants Terribles @Facebook

Facebook Event

Proper Techno – Vidimo se u petak!

Prethodni tekstNa Forest Fest-u je Technokratia najavila sjajan povratak na srpsku scenu!
Sledeći tekstCalavera & Manya b2b Tom Collins – Intervju