Na Forest Fest-u je Technokratia najavila sjajan povratak na srpsku scenu!

2314
Forest Fest Technokratia Valjevo review

Prošlog vikenda, 18. i 19. juna, je održan drugi po redu festival Forest Fest, nedaleko od Mionice, u čarobnoj šumi sela Paštrić.

Festival je otvorio predavanjem Dušan Kaličanin, tvorac čuvene Technokratia-e, o nastanku psy-trance scene u Srbiji. Nakon toga su se smenjivali izvođači na sceni, koji su dolazili iz Srbije, Kanade, Francuske, Belgije, Čilea, Nemačke, Indije, Švajcarske, Švedske i SAD-a. Samo neki od njih su: Sarmati, Middle Mode, Bpm, Tropical Bleyage, Suduaya, DJ Askari i još mnogi drugi.

Forest Fest Technokratia review Valjevo

Posetioci festivala su u okviru turističkog programa uživali u prelepim istorijskim znamenitostima kao što su: rodna kuća Živojina Mišića, muzej kamena, manastir Sv. Petra i Sv. Pavla, Kumova Česma, predivna reka Ribnica, Banja Vrujci, kao i mistična Ribnička pećina.

Forest Fest Valjevo Technokratia review

Festival je opravdao očekivanja, svi posetioci, njih oko 1000, jedva čekaju sledeći! Posetioci su se kupali u reci Ribnici, spavali su u šatorima, hranili domaće životinje i boravili u pećini. Srpska Ozora je opravdala reči da postaje svetski Trance festival!

Valjevo Forest Fest Technokratia review

Takođe, svi posetioci su uživali i u umetničkom sadržaju festivala, u okviru kog su bile egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije, izložbe, radionice i body painting.

Forest Fest review Valjevo Technokratia

Ovaj festival je organizovala organizacija iz Valjeva, Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom Technokratia, uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica.

Foto: Stefan Zozon