Festival dnevnih Open Air žurki “Sweet Sixteen” u klubu KPTM

1228
KPTM festival Open Air 031 Republic Sweet Sixteen

KPTM, 031 Republic i Onlyclubbing predstavljaju trodnevni letnji festival “Sweet Sixteen” koji će se održati u bašti kluba KPTM od 4. do 6. jula od 16 časova.

Ko kaže da je samo noć rezervisana za najluđe žurke? Dobra muzika, poznatije i neke sasvim nove trake, savršeni letnji vajb i popodne u klubu KPTM mogla bi da bude nova formula za jedinstveni “After Work” Party.

Organizatori najavljuju vrhunski matine provod u prepoznatljivoj atmosferi za koju će biti zaduženi neki od najkvalitetnijih izvođača u zemlji.

KPTM festival 031 Republic Open Air Sweet Sixteen

Ukoliko ste oduvek maštali o tome da ponedeljak više ne bude vaš najomraženiji dan, sada je prava prilika da to ostvarite, jer ćas vas od 16 časova u KPTM-u za miks pultom čekati Gem.n. (Raw Beats), Goya (FunPro4) i Depra (Falso Berlina).

Legendarnii gradski DJ i jedan od pionira domaće techno scene, Boža Podunavac “provozaće” posetioce Open Air žurke šestočasovnim setom sa Mirkom Lazarevićem u prepoznatljivom “tvrđem” stilu u utorak, 5. jula.

Sreda je rezervisana za eksploziju dobrog vajba uz ekipu sa kojom je osmeh neiznebežan: Marko Vuković (Silly Headz/Happy People), Aleksa Ašanin (DBDZ), Ivan Radojević (031 Republic) i Luka Vuković (031 Republic).

Provertite zbog čega ceo grad priča o Open Air žurkama u klubu KPTM.

Više o festivalu i izvođačima možete pročitati na Facebook Event-u.