Jedinstven muzički maraton počinje danas

861

Od kvalitetnog tehno zvuka ka začecima house muzike.

Ekipa Odyssey-e i Dnevnog rejva u četvrtak 30.06. ulažu zajednički trud kako bi razbili monotonost beogradskog klabinga. Od oružja koriste nepresušan izvor inovativnih ideja I DJ-eve koji se nalaze u samom vrhu naše klupske scene.

Odyssey-Hot-Mess

Odyssey je mladi party brand koji ima za cilj da u grad vrati stare house zvuke još iz doba kada su komercijala I kvalitet u muzici bili sinonimi. Ekipa koja četvrtkom okuplja ljubitelje retro house-a na beogradskom splavu Hot Mess već dve nedelje ostavlja iste bez teksta podsećajući ih na najbolje hitove elektronske muzike.

Dnevni Rejv, brend koji je nastao kao marketinška podrška Kalemegdan Summer Festivalu, nakon neverovatno dobrih rejvova u sred bela dana nastavio je sa radom I nakon festival. Sve što treba da kažemo o njemu jeste da citiramo publiku koja u 23h postavlja pitanje ‘GDE JE AFTER?’.

Ovog četvrtka udružujemo snage!

Dnevni Rejv Dnevni REJV | Sazvežđe zmaja – četvrtak, 30. jun – 17h

Rejv počinje u srcu Dorćola. Dobračina 30a, bar 0.5 u 17h otvara oba stejdža. PODROOM STAGE: Ispraćaj Peter Portman-a na Ibizu, Pera vrti all day long. BAŠTA CHILL STAGE: sam.Luda & Teo Trunk. Uz to imaćemo I izložbu slika ‘Dživdžan zbori’ I španskog umetnika ‘Joan Cornella’. U samom baru su instalirani tuševi za osveženje, te nam vrućina neće predstavljati problem.

Nakon dnevnog rejva, 100 odabranih rejvera čeka autobus ispred bara koji će ih nakon kratke vožnje kroz grad odvesti pravo na after. Za vreme vožnje, DJ Roksa će se potruditi da nas provoza onako kako samo on ume. Žurka se nastavlja na splavu Hot Mess gde se Odyssey pobrinula da ne zaostaje sa kvalitetnim zvukom, te je u goste pozvala Gramophondžie koji će vrteti najbolje retro house hitove I to na pločama. Kome nije bilo dovoljno Portmana, imaće prilike da ga čuje još jednom nakon Gramophondžia.

Odyssay-Master-FBxEC---S3-Final

Hot Mess pres. Odyssey #3 /w Gramophonedzie • Peter Portman