CMOK pres. Andras Toth!

1303
CMOK Andras Toth Runy Vuk Bijelac Tijana Kabic Natasha Alcazar Bar Crvenka

Ove sezone imali smo priliku da ugostimo neka od sjajnih imena kao što su Bruno Pronsato, Marcelo Cura, Petar Cvetković, Shoxy, Someone Else, Delay aka Marton Pinter i mnoge druge domaće artiste. 27. avgusta spremamo još jedan open-air party u Alcazar Baru, u Crvenki, a u goste nam stiže ozbiljno ime sa Budimpeštanske underground scene, u pitanju je Andras Toth. CMOK ekipa Vas poziva da dođete i provedete nezaboravan vikend sa nama!

Andras Toth Runy Vuk Bijelac Tijana Kabic Natasha CMOK Alcazar Bar Crvenka

Andras Toth – Nije tako jednostavno definisati Andrašov osnovni muzički koncept, ali kada bi mogli to da uradimo on bi grubo bio usidren između finog soulful techno-a i moderne klasične muzike. Veštine jednog od heroja čuvene američke izdavačke kuće Alphahouse dokazane su u velikim evropskim klubovima kao što su Rex Club (Pariz), ARMA17 (Moskva), Katerholzig (Berlin). 24. jula nastupio je u čuvenom Londonskom klubu fabriclondon. Prethodnih godina publiku je oduševljavao impresivnim live nastupima, ekspresionističkim improvizacijama sa klavirom pa i vinyl only DJ setovima. Andrašov poslednji projekat je duo sa Dorom, sestrom violinistkinjom. Izdavao je ploče za Butane-ov Alphahouse od 2010 godine, a takođe sarađuje sa poznatom Berlinskom izdavačkom kućom Little Helpers koju drže Someone Else & Butane.

Andras Toth CMOK Runy Vuk Bijelac Tijana Kabic Natasha Alcazar Bar

Pored njega nastupiće: Runy, Vuk Bijelac, Tijana Kabić & DJ Natasha. Cena karte na ulazu do ponoći iznosiće 300RSD, posle ponoći 400RSD!