Defected Croatia Festival – 5 dana i noći house hedonizma

991

Defected Croatia festival će se održati od 11.-15. avgusta na predivnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnom. Svetski poznati DJ-evi, showcase program muzičkih etiketa, zabave na brodu i plaži, kao i u klubu Barbarella’s obeležiće će novi festival na obali. Objavljen je potpuni raspored, a u prodaji su snižene cene ulaznica za regiju.

Jedan od najcjenjenijih brendova u house muzici, Defected, dolazi na hrvatsku obalu s premijernim izdanjem Defected Croatia festivala koji je na rasporedu od 11. – 15. avgusta 2016. u The Garden Resortu u Tisnom. Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj bini, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će upotpuniti iskustvo žurki na otvorenom u klubu Barbarella’s. Poznat je potpuni program za uživanje u pet dana house hedonizma.

Ako želite zabavu uz odličan zvuk pored mora pravo mesto je Beach stage, gde možete partijati uz muziku za koju su zaduženi FCL, Atjazz, Karizma, Black Motion, Joeski, Adam Port i mnogi drugi tokom nedelje, a partneri Soul Heaven, Point Blank i Soundwall presents Keinemusik bit će zaduženi za muzičku pozadinu pozornice uz more.

Nekoliko trenutaka od plaže smeštena je još impresivnija glavna pozornica koja će ugostiti neke od svetski poznatih izvođača kao što su Basement Jaxx, Dennis Ferrer, Kenny Dope i Roger Sanchez. Ovim legendarnim imenima pridružiće se najnovija sveža postava house imena kao što su Lee Walker, Josh Butler i Sonny Fodera.

Na suprotnoj strani zaliva, dve minute od plaže, usidren je Argonauty brod koji plovi dva puta dnevno, a festivalski posetioci otploviće će na put do obližnjih otoka. U trajanju od 4 do 6 sati, na rasporedu je ukupno deset zabava na brodovima, a za zvučnu kulisu na moru bit će zaduženi Yoruba Records u vlasništvu Osunladea, belgijski klub La Rocca, Glitterbox ili legendarni Freerange Records.

Završetak svake večeri je u klubu na otvorenom Barbarella’s koji je udaljen 10 minuta od festivalske lokacije u The Gardenu u Tisnom, a organizovani prevoz ili taksiji na raspolaganju su do ove lokacije i natrag. Barbarella’s je zadnjih godina redovno na listi najboljih klubova na svetu, a nagonu za plesanjem do zadnje pesme u klubu gde dočekujete jutro s rukama u vazduhu je nemoguće odupreti uz imena kao što su Guti, Noir, Kings of Tomorrow ili Honey Dijon.

Smešten u skrivenoj uvali s vlastitom peščanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji obećavava pet dana house hedonizma.

D_CROATIA2016_LINEUP_P4_SQUARE

Ulaznice
U prodaji su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Nedeljna festivalska ulaznica iznosi 750 kuna. Dnevne cene su 120 kuna za prvi i zadnji dan festivala, odnosno 200 kuna za vikend dnevne ulaznice.

izvor: Jadranski.hr