MTV Village, Boat partyji i VVIP prostor posebne su atrakcije MTV Summerblast -a

1270
MTV Summerblast Jagermeister Lost Frequencies Fedde Le Grand Porec Hrvatska

Da današnji klaberi žele više od odlične muzike i najvećih hit-makera današnjice odavno je poznato. Znaju to i organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast koji su za posetioce pripremili brojne popratne sadržaje. Svi oni koji se 19. i 20. avgusta nađu u Poreču, osim u vrhunskim nastupima poznatih izvođača moći će uživati i u posebnom smeštaju u MTV Village-u, partyjima na brodu, posebnom VIP prostoru ili u nekoj od brojnih aktivnosti.

Iako festival otvara svoja vrata u petak, zagrevanje počinje već u četvrtak 18. avgusta na Jägermeister warm-up boat partyjima koji će stvoriti najbolji uvod u ono što se može očekivati na porečkoj Peškeri. Lepote istarske obale s brodske palube, uz odličnu muziku i pogled koji oduzima dah, posetioci će moći doživeti dva puta dnevno, od 18. do 20. avgusta, na dve različite rute u trajanju od dva i po sata – Panoramic Sail i Sunset Cruise. Ljubiteljima dnevnih boat partyja vrhunska zabava osigurana je na MTV Panoramic Sailu koji će se s kopna otisnuti u 16 sati, dok će oni romantičniji nove uspomene stvarati uz zalazak sunca i muziku resident DJ-a na MTV Sunset Cruiseu s početkom u 18:30 sati.

MTV Summerblast Lost Frequencies Jagermeister boat party Fedde Le Grand Porec Hrvatska

Kako bi uz odličnu muziku posetioci uživali i u vrhunskom smeštaju u ugodnoj atmosferi, tu je MTV Village. Posebni festivalski apartmani MTV Village Lanterna Standard i MTV Village Lanterna Sunset pružaju sve što klaberima treba. Udaljeni samo stotinjak metara od čarobnih porečkih plaža, a poseban šarm im daje balkon sa zadivljujućim pogledom na Jadransko more. Kako ne bi morali brinuti o svojim limenim ljubimcima, za posetioce je osiguran i besplatan parking, a do festivala se mogu uputiti posebnim MTV shuttle autobusom. Za klabere je organizovan i poseban program unutar MTV Villagea, a neke od njih dočekaće ih i prikladan poklon u apartmanima – rashlađeni MTV UP energetski napitci.

MTV Summerblast Lost Frequencies Jagermeister Fedde Le Grand Porec Hrvatska

Avanturisti među posetiocima moći će ispuniti dan dok čekaju nastup svog muzičkog idola na nekoj od brojnih organizovanih aktivnosti. Karting na jednoj od najboljih staza u Hrvatskoj, vožnja Quad vozila na poligonu ili posebno osmišljenim rutama, penjanje u adrenalinskom parku ili vožnja jet skijem samo su neke od njih.

Oni koji vole uživati u festivalu i muzici na luksuzniji način, moći će to doživjeti u posebnom VVIP prostoru. VVIP Lounge namenjen je grupama od minimalno četiri osobe koji uključuje sto sa sedenjem i piće, dok je VVIP Standing predviđen za osobe koje žele neometano plesati i zabavljati se u posebnom odeljku.

Fedde Le Grand MTV Summerblast Jagermeister Lost Frequencies Porec Hrvatska

Podsećamo, ljubitelje plesne muzike svojim najpoznatijim hitovima oduševiće headliner prvog dana festivala Afrojack, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steve Aoki-ju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

MTV Summerblast Line Up Jagermeister Lost Frequencies Fedde Le Grand Porec Hrvatska

Novost u ponudi su jednodnevne ulaznice po ceni od 300 kuna (oko 40 evra) koje u prodaju kreću od ponedjeljka 8. avgusta, dok se i dalje mogu kupiti dvodnevne ulaznice po ceni od 370 kuna (oko 50 evra) te VIP ulaznice po ceni od 615 kuna (oko 82 evra) za jedan, odnosno 1.155 kuna (oko 150 evra) za oba dana festivala. Ulaznice se mogu kupiti na zvaničnoj stranici www.clubmtveurope.com, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlašćenih prodajnih mesta Atlasa širom Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te ticketshop.hr. Na istim mestima mogu se kupiti i ulaznice za Jägermeister boat partyje po cijeni od 154 kune (oko 20 evra).

Cena paketa koji uključuje 3 noćenja u višekrevetnom apartmanu Village Lanterna Standard te dvodnevnu festivalsku ulaznicu kreće se od 1.155 kuna (oko 150 evra) po osobi, dok će kupci paketa koji uključuje 3 noćenja u višekrevetnom apartmanu MTV Village Lanterna Sunset apartmanu s pogledom na more te dvodnevnu festivalsku ulaznicu morati izdvojiti od 1.348 kuna (oko 180 evra) po osobi. Navedeni paketi i smještaj mogu se rezervisati na zvaničnim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr.

VVIP se može rezervisati na upit preko e-mail adrese vip@clubmtveurope.com po ceni od 250 evra po osobi za VVIP Lounge ili 150 evra po osobi za VVIP Standing.

Glavni sponzori i partneri festivala su firme Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće MTV UP!, uskoro će se moći kupiti širom Hrvatske. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti letnju turističku ponudu grada Poreča.

Više informacija dostupno je i na internet stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.