Talamasca u Maximusu – plesni raj na zemlji!

1841

Na drugoj po redu trance večeri u diskoteci Maximus nastupio je jedan od lidera internacionalne scene, Talamasca, podsetivši još jednom brojne posetioce kotorskog kluba, kojih je bilo iz Crne Gore, Srbije, Francuske, Italije, Velike Britanije, kako izgledaju najbolje trance žurke. Francuski DJ potrudio se da u areni “elektronske katedrale” ni jednog trenutka ne fali energije, pa je cele večeri brojne poštovaoce njegovog lika i dela, držao budnima na dance podijumu kotorske diskoteke.

Talamasca Maximus Kotor Aquapipe Skunk Fu

Domaću podršku za neverovatnu trance noć u Maximusu pružili su Aquapipe iz Srbije i Skunk Fu iz Crne Gore, napravivši idealan warm up i završnicu večeri, otišli su zajedno sa posetiocima kotorskog kluba, na putovanje u duboke predele trance muzike.

Talamasca Maximus Aquapipe Skunk Fu Kotor

Kako je uspeo da pronađe ono univerzalno u muzici što i danas privlači široki auditorijum širom planete, Talamasca je još jednom pokazao da je živa legenda, pružajući uvid u majstorstvo, ne samo svojih traka, seta, već kompletnog nastupa koji uključuje fenomenalnu energiju, komunikaciju sa publikom, te pozitivan fidbek, uvek opipavajući puls svoje mnogobrojne publike.

Talamasca Maximus Aquapipe Kotor Skunk Fu

Ostatak slika pogledajte ovde.