RAM & James Dymond predstavljaju Grotesque Essentials Summer 2016 Edition

1588
Grotesque Summer

Predpostavljamo da je dosta vas čulo kako za Grotesque tako i za “Grotesque Essentials – Winter Edition” kompilaciju? Koji je sledeći korak sa kojim bi Grotesque label mogao da obraduje svoje fanove? Pa naravno, letnje izdanje i to pod nazivom “Grotesque Essentials – Summer Edition“. Na ovoj komilaciji ćete moći da nađete vodeća trance svetska imena poput Aly & Fila, Ferry Corsten-a (Gouryella), Giuseppe Ottaviani-a, Orkidea, M.I.K.E. Push-a, John O’Callaghan-a, Andy Moor-a, Tiësto i Sied van Riel-a, i sve to samo na jednom CD-u. Iako mislimo da su CDovi izašli iz mode, uvek je dobro imati koji primerak u kućnoj kolekciji 🙂
Iako je ovo tek drugo izdanje koje nam dolazi iz ove kuće, bez sumnje ćete uživati u trance melodijama gde ćete imati mogućnost da se susretnete sa novitetima koji nam dolaze od Will Atkinson-a, Sneijder-a, The Noble Six-a, Daniel Skyver-a, Ucast-a, Craig Connelly-a, Indecent Noise-a, A.R.D.I.-a, Adam Ellis-a i mnogih drugih. Za pravi letnji mix se odlučio i čovek koji stoji iza imena Grotesque, dj RAM. Na letnjem izdanju radio je zajedno sa poznatim dj-em i producentom James Dymond. Brzina, melodičnost, emocije, uplifting i savršena mešovitost su upravo oni atributi kojim Grotesque želi da najavi vrele letnje dane i da trance prenese na viši nivo.

Grotesque Summer
Grotesque, poznat po klupskim i festivalskim događajima, proširio je svoje horizonte kada je 2014 godine otvorio i izdavačku kuću pod nazivom Grotesque Music. Organizacija je stvorila novu platformu na trance sceni u kojoj mladi talenti dobijaju priliku da se sa svojim umećem probiju na trance scenu. Imena koja stoje iza Grotesque music-a jesu – RAM i Geert Huinink. Šire se iz dana u dan a ovog leta su pustili svoje korene i na najpoznatijem odmaralištu za sve rejvere, a to je Ibiza.
RAM se zaista potrudio da upakuje sve žanrove trance tako da na kraju dobije jednu neverovatan mix koji će vas voziti satima. Na ovoju kompilaciji možete pronaći trake poput „Keep Going“ od Stoneface&Terminals, „Neba“ od Ferry Corsten-ove Gouryelle, „Bound to Redshift 7“ od M.I.K.E Push-a. Dalje, stvari počinju instrumentalno da se uzdižu sa trakama poput „Oddworld“ od The Noble Six-a, vokalnim upliftingom „The only place“ od Sneijder-a i Katty Heath, kao i sa majstorima poput Giuseppe Ottaviani-a i Orkidea i njihovim kolabom „North Star“. Pravo osveženje donosi traka pod nazivom Doom Device, koju je RAM radio sa Indecent Noise-om. Za sam kraj RAM se odlučio za Ucastov remix koji je rađen za traku Endless Wave koju izvodi Kamaya Painters.
U drugom delu ove kompilacije, James Dymond će vas voziti svojim odabirom traka. On se opredeljuje za Adam Ellisa “ Mr.Mayhem”, Mark Sherry-a “Gravitational Waves”, Factor B “Sapera”, i A.R.D.I.-a koji je gostovao na traci “Hands” od Somna&Jennifer Rene. Imaćete priliku da čujete i njegov trenutni hit koji je radio sa Aly&Filom za traku “It is Love”. James ne propušta ni traku kao što je “Lies Cost Nothing” od John O Callaghana, za koju je Will Atkinson napravio i više nego odličan remix. Kao šlag na tori, na kraju vas čeka sjajan dečko poznatiji kao Sied van Riel, koji je remixovao odličan Tiestov classic za pesmu “Traffic”.

RAM & James Dymond – Grotesque Essentials Summer 2016 Edition

Mix 1 – RAM
01. Stoneface & Terminal – Keep Going
02. Dimension & Ryoji Takahashi – Hidamari
03. Ferry Corsten, Gouryella – Neba
04. Orla Feeney & Kriess Guyte – Vortex
05. M.I.K.E. Push – Bound To Redshift 7 (2nd Phase Remix)
06. Sneijder & Katty Heath – The Only Place
07. Matt Bukovski & Andy Elliass – Sphinx
08. The Noble Six – Oddworld
09. Craig Connelly featuring Tricia McTeague & Rory O’Grady – Meet At The End
10. Giuseppe Ottaviani & Orkidea – North Star (Extended Mix)
11. Sneijder & Giuseppe Ottaviani – Nero (Solarstone Retouch Extended Mix)
12. Andy Moor vs Orkidea – Year Zero (Mike Sanders Remix)
13. Daniel Skyver & Lee Osborne – Rivalry Aside
14. Rene Ablaze featuring Diana Leah – Don’t Turn Away
15. Indecent Noise & RAM – Doom Device
16. Kamaya Painters – Endless Wave (UCast Remix)
MIX 2 – James Dymond
01. Adam Ellis – Mr. Mayhem
02. Tempo Giusto & Ima’gin – Pachinko (Edit)
03. Mark Sherry – Gravitational Waves
04. Kristy Jay – Jersey Jesus
05. Factor B – Sapera
06. Somna & Jennifer Rene – Hands (A.R.D.I. Remix)
07. Forerunners – Lifecycle (Amir Hussain Remix)
08. Alex Ryan – Connect
09. James Dymond – Defector (Extended Mix) (7:45)
10. Mike Sanders – Palma
11. John O’Callaghan & Clare Stagg – Lies Cost Nothing (Will Atkinson Remix)
12. Aly & Fila featuring Ever Burn – It Is Love? (James Dymond Remix) (8:01)
13. Sunscreem – Please Save Me (James Dymond Remix)
14. Menno de Jong – Ahimsa (Indecent Noise Remix)
15. Mallorca Lee & Stephen Kirkwood – 2029 (Jamie Walker Remix)
16. Tiësto – Traffic (Sied van Riel Remix)

www.facebook.com/ramofficial
www.twitter.com/djramnl
www.soundcloud.com/djram-nl

www.blackholerecordings.com
www.soundcloud.com/blackholerecordings

Prethodni tekstKako sam se proveo na Lovefestu?
Sledeći tekstŠta su svetske zvezde rekle o Heineken Lovefest-u