CMOK Closing Open-Air Season

720
CMOK Shoxy Zlatnichi Runy Alcazar Bar

CMOK Vas poziva na poslednji ovogodišnji open-air event. Imaćemo priliku da ugostimo dva sjajna artista o kojima nije potrebno puno govoriti. Vidimo se prve subote u septembru mesecu (03.09) na već dobro poznatoj lokaciji – Alcazar Bar!

Shoxy / Desolat Music Group, Jesus Loved You
Shoxy je svoju karijeru gradio kao rezident beogradskih klubova Industrija i Omen. Još kao mlad nastupao je na velikom broju događaja organizovanih na teritoriji Srbije. Njegovo produkcijsko umeće fokusira se na tačku u kojoj se sastaju tehnička spretnost i infektivna mešavina house i techno groove-a. Tokom proteklih nekoliko godina na njegovom portfoliju se mogu pronaći imena velikih DJ-eva kojima je bio podrška. Neki od njih su: Dubfire, John Digweed, Carl Cox, Chris Liebing, Ritchie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Davide Squilacce, valentino Kanzyani i mnogi drugi.

CMOK Shoxy Runy Zlatnichi Alcazar Bar

Sa izdanjima na etiketama poput Desolat, Minisketch, Titbit, Jesus Loved You i Sleep Is Commercial, Shoxy je ostavio upečatljiv trag na svetskoj techno i tech house sceni, a njegove trake se mogu čuti u setovima mnogih DJ-eva na festivalima širom sveta. Nakon završetka studija u dve produkcijske škole, zbog velike želje da pomogne mladim ljudima u Srbiji da steknu znanje iz te oblasti, Shoxy je proveo 4 godine kao nastavnik audio produkcije u dve veoma poznate škole audio produkcije. Veliki broj njegovih učenika čini današnju srpsku muzičku scenu. Strast za muzikom nikada ne prestaje. I dan danas, Shoxy je stalno zauzet u studiju, radeći mastering, produkciju, što mu je i dalje omiljena stvar pored puštanja ploča. Kao DJ, na podijumu stvara posebnu energiju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zlatnichi / Moon Harbour, NOEXCUSE
Zlatan Muslić, rođen 08. februara 1989. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Svoje prve muzičke sklonosti pokazuje u osnovnoj školi, gdje je trenirao ples, a nedugo nakon toga upisuje i osnovnu muziču školu “Novo Sarajevo”, odsjek klavir. Uporedo završava dve osnovne škole 2004. godine i tu počinje priča koja traje do danas, a vezana je za elektronsku muziku. Godine 2004. počinje učiti osnove DJ-inga i svoj prvi gig imao je još 2005. godine u kultnom klubu “The Bar” u Sarajevu. Od ove godine Zlatnichijeva muzika će se naći na nekim od najvećih labela današnjice. Put od potpunog anonimusa do veoma respektabilnog imena trajao je manje od godine, a budućnost i vreme rade u njegovu korist. Potpuna predanost, posvećenost, ljubav i vredan rad su ključni faktori koji svedoče o tako velikom uspjehu. Mnogo više voli da se pojavljuje u ulozi DJ-a!

Domaću podršku pružiće Runy! Cena karte na ulazu do ponoći je 300RSD, posle toga 400RSD.

Shoxy @SoundCloud @Facebook
Zlatnichi @SoundCloud @Facebook
Runy @SoundCloud @Facebook

Facebook Event