Pančevci hoće rejv – ASAP!

2061
Ilija Djokovic ASAP Dymo Nikola Vukovic Apolo Pancevo

Nakon što je Adam Beyer njegovom trakom “Syndrome” zatresao zidove holandske Gashouder hale na Amsterdam Dance Event-u, hteli-ne hteli morali ste da obratite pažnju na njega!

Ilija Djokovic, mladi producent i DJ iz Smedereva, za manje od 6 godina postao je jedno od imena koje često viđamo na line up-ovima velikih žurki u Srbiji. Posle deljenja pulta sa velikanima kao što su Dubfire, Nakadia, Paco Osuna i Axel Karakasis, i to za samo nekoliko proteklih meseci, malo je reći da se Ilijin rad isplatio.

ASAP Ilija Djokovic Nikola Vukovic Dymo Apolo Pancevo

Ovo je samo deo razloga što je organizacija “All Stars Alliance Pančevo” prepoznala Đokovića kao pravi izbor za svoju novembarsku žurku. U Apolu, dvorani Doma omladine ovog južnobanatskog grada, Ilija će se predstaviti u tandemu sa ASAP DJ-jevima Nikolom Vukovićem i Markom Dimitrijevskim.

Rezident poznatog pančevačkog kluba Štab Pogon – Nikola Vuković, 26. novembra otvoriće veče selekcijom raznovrsnog i kvalitetnog techno zvuka. Aktivan u DJ-ingu od 2013. godine, Nikola je najmlađi član ASAP organizacije, čiji se doprinos lokalnoj sceni ne može osporiti.

ASAP Nikola Vukovic Dymo Ilija Djokovic Apolo Pancevo

Za outro set na ovoj žurci biće zadužen Marko Dimitrijevski i to pod novim alijasom – Dymo. Bivši član dua Glasskeeperz, čest gost kluba Mint i idejni tvorac “Random” serijala događaja, za 26. priprema selekciju gruvi muzike koja će nas pokrenuti na đusku.

ASAP Dymo Ilija Djokovic Nikola Vukovic Apolo Pancevo

Setove ova tri DJ-a, u subotu će vizualno ispratiti poznati VJ Peđa Niškanović. Ovaj Pančevac već 10 godina aktivno se bavi VJ-ingom pod alijasom Witness na žanrovski različitim dešavanjima širom zemlje. Iako otvoren za saradnju, trenutno je najaktivniji pri Drum & Bass žurkama “Šurenje” i u svom rodnom gradu na ASAP događajima.

Karte za ASAP sa Ilijom Đokovićem moći će da se kupe u subotu, 26. novembra, na ulazu na žurku. Pre ponoći karta će iznositi 200 dinara, a nakon ponoći 300. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Facebook Event-u.

Prethodni tekstKo su momci koji žele da vrate “samo muziku” na plesne podijume?
Sledeći tekstUMEK-ov projekat Viberate je ugledao svetlost dana