UMEK-ov projekat Viberate je ugledao svetlost dana

UMEK Viberate

Garantujući korisnicima pristup do do sada neviđene količine statističkih podataka, Viberate.com nudi jedinstven uvid u ne samo rankirane izvođače u industriji trenutno nego i u trendove koji su u porastu, pružajući promoterima, agentima i menadžerima da budu jedan korak ispred konkurencije.

Zahvaljujući uvek svežim podacima iz velikog broja izvora, Viberate.com može predvideti uspone i padove izvođača u realnom vremenu – što znači da promoteri mogu npr. da bukiraju izvođače koji su na putu da budu mega zvezde pre nego što im cena bude astronomska.

Još jedna ključna stvar Viberate-a je ta što pruža izvođačima mogućnost da preuzmu kontrlou nad svojom karijerom, pokazujući im koja izdanja i događaji imaju dobar uticaj na njihovu karijeru i ako nešto ne valja mogu to veoma brzo promeniti.

Viberate Premium trenutno ima full bazu i podatke 37.000 DJ-eva, dok Free Demo verzija dozvoljava korisnicima da ga isprobaju besplatno, ali sa ograničenim brojem funkcija.

Viberate UMEK

Josh Karpf, event menadžer za Ministry of Sound je bio među prvima koji je isprobao Viberate i evo šta je izjavio: “Kako sam koristio Topdeejays platformu redovno, mislio sam da će mi prelazak na Viberate biti veoma težak, ali sam se prevario. Platforma je veoma laka za korišćenje i sa tolikom bazom podataka koja neprestano raste, Viberate će postati nezaobilazan promoterima i agentima.

Free verzija vam daje pristup Top 100 chart-u i pristup full analitici za 10 najboljih DJ-eva. Moguće je i da dodajete i editujete osnovne podatke na svojim DJ stranicama, što je veoma korisno za mlade izvođače ako žele da prate svoju karijeru.

Avicii Viberate UMEK

Viberate će uskoro u svoju bazu dodati preko 25.000 labela i 30.000 mesta na kojima se organizuju događaji koji će takođe imati veoma detaljnu bazu podataka. Tako ćete imati jedno mesto gde će svi moći da se informišu o celoj muzičkoj industriji.

Registrujte se ovde.

Viberate.com @Facebook @Twitter @LinkedIn @Angel List @Crunchbase

Prethodni tekstPančevci hoće rejv – ASAP!
Sledeći tekstOvako su DJ-evi reagovali na ponovno otvaranje fabric-a
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!