Guy J – Lepota elektronske muzike je u tome što nema granice

988

Guy J veliki je pobornik emocje i u svakom svom intervjuu na to posebno skrene pažnju. Direktno i bez skrivanja govori da koristi lične emocije u stvaranju produkcije ili tokom svojih DJ setova. Svaki čovek ima potrebu da se nečime izrazi kako ne bi eksplodirao iznutra i njegov alat upravo je muzika. Kroz svoj rad i karijeru zaključio je da je istinska lepota elktronske muzike u tome što nema granice. Ona postoji da bi se oblikovala koja god da je želja njenog kreatora. Guy nije jedan od odih “zakletih” slušalaca isključivo elektronike i žanrovi u kojima takođe uživa su downtempo i rock, ali kako kaže može i u bilo kom drugom žanru, generalno voli muziku i čak i pop ume da mu nekada bude cool.

Ovaj neprevaziđeni emotivac svoje slobodno vreme koristi da bude turista. Fasciniran je činjenicom koliko je svaki grad drugačiji i tokom svojih odmora obožava da obilazi znamenitosti mesta koje posećuje, a neretko sedne i u tour bas.

Guy J Guy Mantzur Khen Central Dance Event Nova godina

Na pitanje da nije postao muzičar da li zna čime bi se bavio, Guy J kao iz topa odgovara, fotografijom, kojoj na žalost ne može da se posveti zbog obaveza. Takođe na vrhu liste omiljenih stvari kojima voli da se bavi, Guy izdvaja i kulinarstvo za koje kaže da vrlo slično stvaranju muzike.

Podsećamo da će Guy J nastupiti u Novogodišnjoj noći u Beogradu na Central Dance Eventu! Pored njega dolaze nam još dva stranca – Guy Mantzur i Khen, a domaću podršku pružiće Marko Milosavljević, Bokee i Peter Portman. Više informacija o ovom događaju možete dobiti OVDE, a karte možete kupiti OVDE.

Tekst: Katarina Vlasak