elrow i Ministry of Sound organizuju festival na brodu!

652
The Ark festival

Sa preko 50 potvrđenih DJ-eva, The Ark je četvorodnevni festival koji će se održati na kruzeru za 4.000 ljudi, a imaće 7 stejdževa! Iza ovog projekta pored elrow-a i Ministry of Sound-a stoje još FACT i partneri iz Belgije, a brod će svoje prvo festivalsko putovanje imati 31. avgusta. Ukrcavanje će biti u Barseloni u gradu Catalan.

The Ark festival elrow Ministry of Sound

Prvo zaustavljanje je na Ibici gde će brod biti usidren celog dana. Putnici će moći da se iskrcaju i obiđu grad pre nego što nastave putovanje ka Francuskom gradu Marsej gde će opet moći da provedu popodne. Tokom poslednje večeri i preko noći brod će ploviti nazad ka Braseloni, tako da ovo možete iskoristiti kao mini “odmor”.

Prepare for the full reveal of The Ark Cruise, the world’s most epic electronic event at sea. Register BEFORE 12AM MONDAY for early booking advantages when first tickets go on sale.

REGISTER: >>> bit.ly/ark2017

Posted by The Ark Cruise on Thursday, December 8, 2016

Pored žurki na brodu postoje i restorani, velnes i spa centar, prostorije za sport i bioskop. Cena karte je 549 evra po osobi. A više informacija o svemu imate OVDE.