Tijana Kabić dovodi Jomu Maju u klub Stendhal

1240
Joma Maja Tijana Kabic UnderBoki Stendhal Sombor

U klubu Stendhal u kom je somborska publika do sada imala priliku da sluša mnoga zanimljiva imena ne samo domaće scene, već i stranca East End Dubs-a, narednog vikenda, 24.12, somborski TouchRadio ugostiće Jomu Maju.

Za one koji možda ne znaju, ona dolazi iz Banja Luke, nastupala je na svim većim festvalima uključujući i EXIT, Memento Demento Festival u Hrvatskoj, Demofest, Lunar u BiH, a učestvuje i u organizaciji Fresh Wave Festivala u Banjaluci.

Pored festivala, muziku je puštala u svim većim klubovima u regionu i pult je delila sa imenima kao što su Cristian Varela, Uto Karem, Eddie Evil Richards, Timid Boy, Archie Hamilton, Vasco Inspirian, Lale, Marko Vuković, Woodie, Mladena Tomic, Petar Cvetković i mnogim drugima.

Joma Maja UnderBoki Tijana Kabic Stendhal Sombor

2014. godine nastupala je u finalu burn Residency DJ takmičenja za BiH, a iste godine je započela i sopstvenu produkciju. Za sada ima dve svoje pesme i nada se da će uskoro da izađu njena prva izdanja.

Njena muzika je mračna, sexy, energična i njeni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ova presimpatična mlada dama svojim talentom i osećajem za muziku do sada je samo oduševljavala kako publiku tako i starije kolege, a mi sa nestrpljenjem očekujemo njen premijerni nastup u Somboru!

Domaća podrška – Tijana Kabić, u underground krugovima često nazivana princezom vojvođanskog deep-a, koja je danas rado viđen gost u celom regionu, i UnderBoki – simpatični momak iz senke, svojevremeno finalista burn Residency DJ takmičenja.

Ulaz: 200 din do ponoci, a 250 nakon toga.

Joma Maja @Facebook @SoundCloud

Facebook Event