Objavljen novogodišnji program u Studiju M

1177
Nova godina Timo Maas Otto Von Disco Smt#ng Lag Vladimir Acic Studio M Novi Sad

Novosađane i brojne turiste koji će posetiti Novi Sad očekuje najraznovrsniji muzički program za doček Nove godine do sada! U organizaciji tima Novi Sad 2021, u četiri praznična dana, na četiri bine, posetiocima će biti predstavljeno više od stotinu izvođača džez, pop, rok, muzike za decu, filmske, elektronske i klasične muzike.

Nezaboravan doček Nove godine ljubiteljima elektronske muzike prirediće više od 10 inostranih i domaćih DJ-eva u Studiju M, na događaju pod nazivom “RE:Shape 2017” i to na dve bine. Glavna zvezda Rave Beats bine biće čuveni, harizmatični nemački DJ i producent, Timo Maas. Ovaj širom sveta omiljeni DJ koji vrti ploče već 30 godina, vlasnik je planetarno popularnog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, koji ga je lansirao u vrh nemačke elektronske scene, a njegovi hitovi kao što su Shifter, First Day, Subtellite i mnogi drugi još uvek su aktuelni na žurkama i radio stanicama širom sveta.

Nova godina Timo Maas Otto Von Disco Lag Smt#ng Vladimir Acic Studio M Novi Sad

Pored Timo Maas-a, za mix pultom prve bine naći će se i Otto Von Disco, Smt#ng, Lag i Vladimir Aćić, dok će host druge bine biti čuvena Cake Beats ekipa. Na Cake Beats bini nastupiće sve popularniji kolektiv ljudi koji diktiraju trendove u Novom Sadu. Uspešnu godinu veoma posećenih Cake Beats žurki, na dočeku Nove u Studiju M ispratiće Rasheed, Yeah Left, Pushta G, zajedno sa podrškom iz Beograda, Vatra i Basivity kolektiv ekipa, Struka, Lud, Jakov, Inspektor, Janchezz i Bekfleš.

Nova godina Timo Maas Otto Von Disco Smt#ng Vladimir Acic Lag Studio M Novi Sad

Kako je Studio M jedina lokacija sa ograničenim kapacitetom, jedino za ovaj događaj ulaz će se naplaćivati, dok je za ostale programe u sklopu proslave Nove godine ulaz besplatan. Već od danas na prodajnim mestima Gigs Tix moći će da se nabave promotivne ulaznice po poklon ceni od 690 dinara, što je popust od 70% u odnosu na finalnu cenu ulaznice.