Clubbing TV Adria i Grotto otpočeli zvaničnu saradnju

Uz novogodišnje praznike Clubbing TV Adria i Grotto – The Way Of Life. su tu da Vas obraduju lepim vestima!

U 2017. moći ćete da pratite ekskluzivne clubbing preporuke za događaje i žurke na kojima treba da budete. Jedan od najprestižnijih klupskih TV kanala – Clubbing TV i najtrajniji srpski online portal Grotto – The Way Of Life. zvanično uspostavljaju saradnju koja za cilj ima da na obe platfome (TV i online) isprati najzanimljivija dešavanja, najavi Vam najkvalitetnije žurke i da Vas odvede na iste! Ali ovo je samo početak, jer imamo još dosta ideja i projekata koje ćemo zajednički realizovati!

ClubbingTV Adria Logo

Očekujte jedinstven kalendar koji već sada možete pratiti na Clubbing TV – Kalendar dešavanja stranici OVDE, mts Telekom SRB 485/741HD, mtel CG 136 kanalima, YouTube, Facebook i Instagram stranici.

Clubbing TV Adria @Official Site @Facebook @YouTube @Instagram

Prethodni tekstVodimo vas na Central Dance Event 2017!
Sledeći tekstOficijalni afteri Central Dance Event-a u klubu Dot!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!