Oficijalni afteri Central Dance Event-a u klubu Dot!

klub dot

Za najizdržljivije klabere Central Dance Event organizuje oficijalne aftere u klubu Dot 31. decembra, 01. i 02. januara.

Nakon prve večeri sa The Martinez Brothers-ima i Andrea Oliva-om iz Hangara se selimo u Francusku 6 gde će nas do ranih jutarnjih časova zabavljati dobro poznata ekipa 031 Republic i DBDZ odnosno Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Milovan Stojanović i Dušan Lazović.

After Party 031 Republic DBDZ Dot

Kada se žurka sa Guy J-em, Guy Mantzur-om i Khen-om završi u Magacin Depou Novu godinu nastavljamo da slavimo u klubu Dot gde će pult deliti zanimljiva kombinacija kojoj se svi mnogo radujemo Bokee b2b Ilija Djoković, a uz njih će nastupati i Peter Portman.

After Party Bokee Ilija Djokovic Peter Portman Dot

Treće veče Central Dance Event-a sa Magda-om, Pig&Dan-om i Heartthrob-om krunisaćemo afterom u klubu Dot uz techno zvuke Alexandra Ivkovića b2b Mihajlo, a spremili smo vam i malo iznenađenje, imaćemo specijalog gosta za pultom kog ćemo držati u tajnosti do poslednjeg trenutka.

After Party Alexandar Ivkovic Mihajlo Dot

Svi afteri startuju u 05h ujutru, a cena karte iznosi 400 dinara, 300 dinara za vlasinike VIP karata dok je svima onima koji imaju VIP četvorodnevni komplet ulaz besplatan.

A ukoliko još uvek niste nabavili svoju ulaznicu za Central Dance Event 2017, pogledajte za koji dan su ostale karte, jer je Novogodišnji festival još malo pa rasprodat.

Central Dance Event cena karte prodaja karata

Prethodni tekstClubbing TV Adria i Grotto otpočeli zvaničnu saradnju
Sledeći tekstDeborah de Luca će u Beogradu predstaviti koncept PLAY