Predstavljamo vam Juicy Stereo

Juicy Stereo Radio Show

Juicy Stereo je regionalna mesečna radio emisija koja promoviše house i techno muziku. Osnivač i voditelj emisije je Zoran Čani u DJ krugovima poznatiji kao Zorools. Emisiju možete slušati na tri internet radio stanice – Strom Kraft (Holandija), Cue Base (Nemačka) i Revolution (Rusija).

Šta to možete čuti na Juicy Stereo-u? Pa najbolje od house-a i techno-a, a gosti, oni poznati i oni koji će to tek postati, uvek idu korak dalje kopanjem duboko u underground sferu muzike. Emisija je koncipirana tako da traje 120 minuta, a u njoj se svaki put predstavi dva DJ-a. U etar ide jednom mesečno, ali uvek u drugom terminu u zavisnosti na kojoj radio stanici je slušate.

Juicy Stereo Radio Show 2016

Trenutno se emisija nalazi na 28. emitovanju što znaci da iza sebe ima dve godine uspešnog rada! Kroz emisiju prolaze producenti i DJ-evi sa područja Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije. DJ-evi koje ste mogli čuti do sad su: Stanny Abram, Dejan Milićević, Siniša Tamamović, Miss Sunhine, Lea Dobričić, Ivan Komlinović, Cet, Worda, Marina Karamarko, Tea Vučković i drugi.

Juicy Stereo Radio Show Dejan Milicevic

Osim radijske emisije iza projekta Juicy Stereo kriju se i klubske noći koje se organiziraju svaka dva meseca i jednom godišnje su deo open air festivala SHOWderica.

Juicy Stereo @Mixcloud @Facebook @Instagram

Prethodni tekstApsolutni majstor savremene house muzike po prvi put u Srbiji na Exit festivalu!
Sledeći tekstMatador se vraća u Beograd na veliku Blender žurku u Depou!