Bog improvizacionog techno-a Jacques 01. aprila u Magacinu Depo!

Jacques

Osnivač čuvenog kolektiva Pain Surprises, poznatom po istoimenom lejblu i „divljim“ i neobičnim žurkama, jedinstveni Jacques dolazi u Beograd 01. aprila!

Posle velike pravoslavne Nove godine u klubu Drugstore i dobro poznatog dvojca iz Izraela – Red Axes, Chorbika nam priređuje žurku malo drugačijeg koncepta. Pored jake domaće podrške, Live nastupa Mkdsl-a i DJ seta Marka Milosavljevića, beogradska publika će imati prilike da čuje i oseti 01. aprila u Magacinu Depo šta znači stvaranje muzike na licu mesta.

Jacques Chorbika Mkdsl Marko Milosavljevic Magacin Depo

Umetnik koji techno bitove kombinuje i „lupuje“ sa zvucima stvorenim od različitih svakodnevnih predmeta snimljenih na licu mesta, kreirajući melodične paterne zajedno sa gitarom i vokalom. Od intimnih Live Act-ova koje publika na žurci sluša na slušalicama pa do grubog techno-a i klabinga velikih bina.

Godine 2015. EP „Tout est Magnifique„, izdat za etiketu Pain Surprises, kao i interesantni i šaljivi spotovi za istoimeno izdanje, lansiraju ga odmah na svetsku scenu. Danas nastupa širom planete i kako kaže – vratio se iz budućnosti gde je upoznao mnogo pametnih ljudi i ostvario puno kontakata.

Jacques nas je zamolio da obezbedimo predmete koje će on koristiti u toku svog nastupa da bi proizvodio zvukove. Mi smo se već dali u potragu, a voleli bi da nam i vi pomognete!
Napravite sliku ili klip sa predmetom za koji mislite da bi se uklopio u koncept, okačite na Facebook Event ili instagram sa heštegom #chorbika, a mi ćemo izabrati one koji nam se najviše sviđaju i zauzvrat vam pokloniti paket ulaznica. Jedina propozicija je da vi sami taj predmet donesete na žurku (vraćamo isti nakon partija).

Karte su dostupne online i na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 500 rsd.

Jacques @Facebook @SoundCloud

Prethodni tekstŠest razloga zbog kojih ne smete da propustite večerašnju PLAY žurku
Sledeći tekstPogledajte kakvo vas ludilo očekuje u Zoni Topljenja