Šest razloga zbog kojih ne smete da propustite večerašnju PLAY žurku

1156
Jay Lumen

Prva žurka kojom je predstavljen PLAY koncept doživela je ogroman uspeh. Magacin Depo pun do poslednjeg mesta uživao je u muzici Debore De Luke. Ovoga puta očekuje nas set jednog od predvodnika nove generacije izvodjača na evropskoj sceni elektronske muzike, Jay Lumen-a, a ako još uvek razmišljate da li ćete prisustvovati drugoj po redu žurci PLAY serijala večeras u Magacin Depou, evo nekoliko razloga zbog kojih definitivno ne treba da je propustite.

01. Zato što se set Jay Lumena na Green Love festivalu dugo prepričavao!

02. Zato što je Jay istinski posvećen muzici i svojim setovima. Kako kaže, za njega je muzika život, ne biznis, a techno nije samo zvuk već način života.

03. Zato što je on savršeno ime za PLAY koncept. Play je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog techno-a, preko tech house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, a svaki fan Jay Lumena zna da se on prilikom svojih setova potpuno prepusti svojoj intuiciji i da je kod njega zvuk i žanr uslovljen trenutnim raspoloželjem i publikom.

04. Zato što je jedan od omiljenih techno DJ-eva današnjice. Lumen je u 2016. izdao neke od svojih najboljih traka i našao se na 7. mestu na listi najboljih techno izvodjača po glasovima publike.

05. Zato što novo ime prvi put stiže u jedan od omiljenih klabing prostora u Beogradu.

Jay Lumen Nemanja Vanovic Nexie Mancha Mark Panic Magacin Depo

06. Zato što vas posle žurke čeka opasan after u klubu Anderground, gde vas očekuju Bažalac & Račić, Nemanja Vanović i Mancha & Marc Panic.

PLAY @Facebook