Kragujevac Dance Event II

1131
Kragujevac Dance Event Dejan Milicevic Tijana Kabic Fakir Knezev Arsenal

Rustična Čaurnica iz 19. veka, koja se nalazi u kompleksu Knežev Arsenal u Kragujevcu, ponovo postaje epicentar dobrog elektronskog zvuka.

To mesto je u poslednjih nekoliko godina sinonim za muzička dešavanja u gradu, koji još uvek prepričava prethodni K.D.E. iz oktobra 2016. godine, na kojem su nastupali Lea Dobričić, Mancha & MarkPanic, Nikola Paunović, Hunckie i Petrovitz Yugoslavia.

Gužve na ulazu kao i ogroman red za after party, dobar provod, dobra muzika, sami po sebi su preporuka da i ovaj događaj koji se priprema za 08.04.2017. godine, ne smete propustiti!

Party u 23 h otvara princeza Vojvođanskog deep-a, Tijana Kabić. Njeni nastupi praćeni su neverovatnom energijom i harizmom koju poseduje. To se oseti i u muzici koju pušta, kao i u komunikaciji sa publikom. Njen stil je deep, tech, minimal, groovy, jakih bas linija i ženske melodike. Nastupala je u svim većim gradovima u zemlji, na Lovefest H2O bini i UrbanBug bini Exit festivala.

Zeljko Joahimistal – Fakir je jedan od osnivača klubske scene u Srbiji. Krajem 80-tih otkrio je “Detroit Wave” i Chicago House, koji je početkom 90-tih bio praćen Acid House-om. Kao jedan od pionira novog muzičkog pravca počeo je da organizuje privatne underground žurke i nije prošlo mnogo nakon što su DJ Z i on počeli da rade kao rezident DJ-evi u dva najkultnija kluba u Srbiji: Paradizo i Contrast. Nakon stvaranja sopstvenog studija dolazi i do osnivanja prve DJ organizacije u Srbiji Noise Destruction.

U svojoj dvadestetogodišnjoj DJ karijeri Fakir je radio sa mnostvom stranih i domacih DJ-eva. Od samog osnivanja EXIT-a DJ Fakir bio je njegov sastavni deo i imao je priliku da svira pred 20.000 ljudi na Dance Areni. DJ karijera omogućila mu je i poznanstva sa: Darren Emerson-om, Sasha-om, Yousef-om, Lottie-m, King Unique, Lexicon Avenue-om, Layo & Bushwacka-om, Marshall Jafferson-om i mnogim drugima sa kojima je svirao po čitavoj Srbiji, kao što su: Tom Blacksoul, Kevin Yost, Lorca, Luke Solomon, Tribalation, Eddie Richards, Gideon Jackson Terry Francis, Dave Mothersole, H-Foundation, Tony Thomas, Jay Tripwire.

Dejan Miličević – jedan od naših najpoznatijih DJ-eva , počeo je da se bavi DJ-ingom kada je imao 15 godina i već je dve decenije prisutan na sceni. Osvajao je mnogobrojne nagrade 1997. i 1998. godine, a kao član “KneeDeep” familije nastupao je na svim većim događajima, kako u Srbiji tako i u regionu. Njegov muzički stil je miks house i techno žanra, koji ima aromu duge i bogate karijere. Takođe je poznat po eksperimentisanju sa gudačkim orkestrom Dušana Skovrana i miksovanju najfinijih Mocartovih kompozicija sa klupskim bitovima.

Izdavši više od 80 EP-jeva, 2011. godine izdaje album prvenac “Trust and the Purpose“(Gillesku Records) koji je rasprodat za samo 5 dana. Drugi album „”ust Keep Talking Girl“ izdaje 2012. godine za “Plastic City“ izdavačku kuću. U 2014. godini Dejan osniva svoj vinyl/digital lejbl koji se zove Tit0 (Tit Zero Recordings). Lejbl je fokusiran na regionalne artiste, i podrska je najboljem underground zvuku koji dolazi sa svih prostora EX YU.

Kragujevac Dance Event Knezev Arsenal Dejan Milicevic Fakir Tijana Kabic

Žurka počinje u 23h, a broj ulaznica je ograničen. Cena karata u pretprodaji iznosi 350 dinara i može se kupiti na sledećim mestima u Kragujevcu: Dom omladine i kafić Ćirilica.

Ukoliko niste iz Kragujevca možete rezervisati vašu ulaznicu putem mail-a [email protected] i preuzeti ih na dan žurke, na ulazu u Čaurnicu. Rezervacija mora da sadrži ime i prezime, broj telefona i broj ulaznica. Nepodignute ulaznice se poništavaju na dan žurke u 23:59h. Karte na dan žurke kao i na ulazu koštaće 500 dinara.

Afterparty će biti organizovan u novom UMK klubu (ex SODA KLUB) u Kragujevcu.

Facebook Event