Bokee ovog petka u Pančevu

644
ASAP Bokee Sloba Jovanovic Zee Jovanovic VJ Witness Lobor D Apolo

Organizacija All Stars Alliance Pančevo na ASAP žurku 7. aprila dovodi Bojana Vićentijevića Bokee-ja. Beograđanin, aktivan na sceni od kraja devedesetih, u dvorani Apolo Doma omladine Pančevo predstaviće se u progressive-tech house maniru. Lokalna podrška biće DJ-evi Sloba Jovanović, Zee Jovanović, Lobor D i VJ Witness.

Dok je trance bio popularan krajem devedesetih, Bokee je vodio “New Generation” emisiju. Nakon pokretanja emisija “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom, rođena je i organizacija Kinetic Vibe. Od 2005. do 2010. bio je među top 3 DJ-eva po mišljenju tada popularnog sajta chillout.co.yu. Od 2009. sa kolegom Markom Vukovićem osniva organizaciju SillyHeadz. Na velikim žurkama i festivalima često je domaća podrška, a John Digweed, Guy J, Guy Mantzur, James Zabiela, Lee Burrige, Marshall Jefferson, Chris Liebing i Hernan Cattaneo samo su neka od imena s kojima je “podelio” dekove. Na aprilskom ASAP-u slušaćemo ga od ponoći.

ASAP Bokee Sloba Jovanović Zee Jovanović Labor D Apolo

Braća Sloba i Zoran Jovanović, koji će 7. aprila raditi back to back set, na sceni su već 2 decenije. U njihovim setovima možete čuti varijacije od deep tech-a, preko progressive house-a do techno zvuka sa puno melodičnih deonica. Deo su All Stars Alliance Pančevo organizacije od samog osnivanja i značajno su uticali na razvoj i usmerenje pančevačke scene elektronske muzike. Zajedno nastupaju i kao Bizmis Brothers.

Sloba Jovanovic Zee Jovanovic

Progressive house i tech house DJ Darko Lobor, koji nastupa pod alijasom Lobor D, takođe će se predstaviti publici na aprilskom ASAP-u. Lobor je kao producent prisutan na sceni elektronske muzike od 2005. godine. Zvuk koji pušta kombinuje techno i progressive house motive. After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva “Sunday Aftermath Mix”. Idejni je tvorac “Ura!” serijala žurki koje se jednom mesečno održavaju u pančevačkom klubu Štab Pogon.

Labor D

Za vizuelni ugođaj na aprilskom ASAP-u biće zadužen Predrag Niškanović poznatiji kao VJ Witness. Peđa je u svetu VJ-inga preko 10 godina, a videom se bavi od 2003. godine, kada je sa Marjanom Vrhovcem i Nebojšom Nenadićem osnovao je “15minutespictures”. Radi na žanrovski veoma različitim žurkama pa ga, osim na techno, house i progressive žurkama možete sresti i na drum and bass događajima i koncertima. Sedmog će u Apolu vizuelno ispratiti sva tri DJ seta.

VJ Witness

Više informacija o ulaznicama na žurku može se pronaći na zvaničnom Facebook Event-u.

ASAP @Facebook
Bokee @Facebook
Labor D @Facebook