Crna Gora dobija novi festival: The Forest People

The Forest People festival Crna Gora Bistrica

The Forest People se održava na obali reke Bistrica, u podnožju bogate šume, od 30. aprila do 3. maja, na jednom od najlepših izletišta u Bjelom Polju, Bistrica, Lozna Luka.

Bistrica je udaljena 11 km od Bjelog Polja. Mesto idealno za beg od svakodnevnice. Prirodna energija između šume i reke čine ovo mesto savršenim za druženje ljubitelja prirode i inspirativne muzike. Imanje je vrlo pristupačno i lako se nalazi. Preporuka je da dođete ranije i lagano obiđete sve lepote koje nudi ovo mesto.

The Forest People festival Crna Gora Bistrica

Za 250 ljudi, koliko se očekuje, napravljen je kvalitetan program, koji će Vas ostaviti bez daha. Toliki broj ljudi mora pratiti, pažljivo odabran, drugačiji i moderan muzički sadržaj. U okviru dnevnog programa, očekuju Vas aktivnosti vezane za umetnost, rekreaciju i avantuirstički sport. Konkretno, možete očekivati izložbe umetničkih dela, štandove ručno rađenog nakita, odeće. Organizovana su i predavanja o pećinama i jamama, koje se nalaze u neposrednoj blizini našeg grada. U sklopu ovog dešavanja predviđeni su termini za jogu, obilazak kanjona, poseta pećini, paraglajding, streličarstvo, paintball. Ukratko, bogat i sadržajan program, kako dnevni tako i večernji učiniće da ovu avanturu pamtite celog života.

Što se samog smještaja tiče, možete se odluciti za kampovanje pod zvezdanim nebom, uz prijatne zvuke reke ili komforniju varijantu, poput potpuno opremljene, etno kuće. Noćenje u sklopu etno kuće nudi četvorokrevtne sobe, svaka ima posebno kupatilo, sa tuš kabinama, a neke sobe imaju sopstvenu terasu. U okviru kuće postoji i zatvorena terasa, opremljena u etno stilu, koja može primiti 50 ljudi, zajednicka prostorija za druženje. Za one, malo većeg avanturistickog duha, koji se odluče za kampovanje, poželjno je da ponesu svoj šator sa prostirkom, vreću za spavanje i svu prateću opremu za kampovanje.

Više informacija o cenama smeštaja i karata možete saznati na zvaničnom -u.

Prethodni tekstMark Andersson: „Retko sam viđao da neko bude i dobar producent i dobar DJ“
Sledeći tekstJoš jedna Madness Factory žurka ove subote u Pančevu