Još jedna Madness Factory žurka ove subote u Pančevu

Madness Factory SML Divolly & Markward Vandal Steve Sophie J Apolo

Party brend Madness Factory organizuje novu žurku pod nazivom “Culmination” koja će se odžati u subotu 22. aprila, u dvorani Apolo u Pančevu.

4 DJ seta i 4 različita muzička pravca su samo deo onoga što se sprema za 22. april kada se u Apolo dvorani očekuje četvrta, a ujedno i poslednja žurka u okviru “DreamBigger” koncepta pred finalni event na leto!

Madness Factory SML Divolly & Markward Sophie J Vandal Steve Apolo

Line Up:
SML
Divolly & Markward
Vandal Steve
Sophie J

Cena karte u pretprodaji iznosi 300 dinara, a sve informacije u vezi karata i o samom događaju možete dobiti na broj 066 974 974 6 ili na Madness Factory Facebook stranici.

Šta je Madness Factory? Madness Factory predstavlja putujući party brend koji organizuje događaje elektronske muzike sa različitom tematikom i različitim muzičkim pravcima (progressive house, tech house, techno, trance). Prepoznatljivi su i po tome što sa jedne strane publici daju priliku da čuje renomirane i dokazane DJ-eve, a sa druge strane mladim DJ-evima priliku da steknu potrebno iskustvo.

Prethodni tekstCrna Gora dobija novi festival: The Forest People
Sledeći tekstDBDZ kolektiv slavi rođendan ovog petka u Dotu
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!