Moja #ExitPrica – Iva

EXIT festival Grotto nagradna igra

Gde ćemo započeti prvo zajedničko leto? Pa na Exit-u naravno! S obzirom na to da je moj dečko šaljivdžija, ali i plašljivko, napravo je je prank od kog se i sam uplašio.

Dakle, na putu ka Novom Sadu, našem omiljenom gradu, počeo je priču o teroristima. Svi smo se u početku smejali, ali posle nekog vremena, počeli smo da osećamo blagi strah. Kada smo stigli u Novi Sad ušli smo u prevoz kako bi došli do smeštaja. U autobusu je bila grupa bradatih muškaraca zavijenih u belo. Niko od nas ih nije primetio, sem, naravno, mog dečka. Počeo je da paniči i da nas moli da izađemo na sledećoj stanici. S obzirom na to da nismo uspeli da ga smirimo, rešili smo da mu ispunimo želju. I onako je bilo previše vruće u autobusu. Ali, pet metara pred stanicu, jedan od tih, po njegovom mišljenju opasnih muškaraca, zavukao je ruku u crnu torbu. U žurbi i strahu, kada je autobus stao, dotični plašljivko je potrčao ka izlazu iz autobusa, usput oborio torbu neke gospođe, sapleo se o stepenik, pao i polomio ruku. Potrčala sam ka njemu kako bih mu pomogla, ali kraičkom oka videla sam da je opasni čovek izvadio samo telefon.

Grotto EXIT festival nagradna igra

Celo naše društvo je izašlo iz autobusa, i niko nije mogao da prestane da se smeje. Odveli smo ga u obližnju bolnicu, i ruku su mu stavili u gips. Te večeri je samo ćutao, ali kaže da mu je bilo lepo. Svi su ga zapitkivali kako se to desilo, ali nikome nije hteo da kaže celu priču. Uglavnom je pričao kako se sapleo i pao, bez ikakvih detalja. Sledeće večeri je već bilo drugačije. Svirao je njegov omiljeni bend, a on u prvom redu. Ne znam kako, ali pevač ga je zapazio i u sred koncerta prišao i potpisao mu se na gips. Valjda je bio ponosan što ljudi dolaze na hard-core koncerte čak i povređeni. Nije izbegavao šutke, naprotiv, bio je deo njih. Posle Exit-a se oporavljao dugo, ali i dan danas tvrdi da na boljem koncertu nije bio, i da bolji početak leta za nas dvoje nije mogao ni sanjati. Jedino je dodao da će ovog leta biti još bolje.

Ukoliko i vi želite da učestvujete u nagradnoj igri, uputstvo možete pronaći ovde.

Ako vam se dopala Ivina priča lajkujte je ovde i pomozite joj da je odvedemo na EXIT Leto Ljubavi.

Priču poslala: Iva

Prethodni tekstTKNO i Doo ovog vikenda na 15. Internacionalnom karnevalu u Pančevu
Sledeći tekstMetodi Hristov ponovo u Beogradu na Disco splavu Sloboda