TKNO i Doo ovog vikenda na 15. Internacionalnom karnevalu u Pančevu

690
TKNO

Ovog petka i subote, 16. i 17. juna, u Pančevu će se održati 15. Internacionalni karneval. Program na velikoj bini festivala, vatromet i karnevalsku povorku, kao i prethodnih godina upotpuniće programi na binama širom centra Pančeva. U sklopu programskog dela “Karneval u srcu grada”, u bašti kafe-bara i noćnog kluba Štab Pogon, ovom prilikom će nastupiti Tauten label boss TKNO i član kolektiva Beyond House Dušan Predojević Doo.

TKNO Milos Vujovic Doo Fanta Stab Pogon

Jedan od najpoznatijih domaćih DJ-eva i producenata TKNO, biće headliner prvog karnevalskog dana u Pogonu. Pored toga što vrti širom Evrope, Tauten label boss skoro je organizovao uspešnu žurku za 1000 ljudi u klubu Drugstore, a trenutno radi na novim izdanjima i sprema se za uzbudljivo festivalsko leto. Lokalna podrška biće mu Miloš Vujović, poznati pančevački DJ i član All Stars Alliance Pančevo organizacije.

Doo

U subotu ćemo se uz Dušana Predojevića Doo-a baciti na istraživanje underground dance muzike. Član i jedan od osnivača Beyond House-a, DJ i kolekcionar vinyla prvi put će zavrteti pred publikom Pogona. Lokalna podrška ove večeri biće Miloš Mijakovac Fanta.
Više informacija o rezervacijama mesta i ovim žurkama u Štab Pogonu, može se pronaći na ovom linku. Pregled ostatka karnevalskog programa objavljen je na sajtu.