Marka, Ivu i Zlatu vodimo na EXIT

1353
EXIT festival Main Stage karte ulaznice

EXIT festival je pred nama. Mnogo sjajnih izvođača planiramo da čujemo na omiljenoj nam Dance Areni, ali i na NSNS stejdžu, UrbanBug-u, Main-u,… Pre nekoliko meseci predložili smo EXIT-u da organizujemo nagradnu igru #ExitPrica i oni su bili oduševljeni i dali nam punu podršku.

U Inbox nam je stiglo nekoliko interesantnih priča koje ste imali prilike da čitate na našem portalu, a tri sa najviše reakcija na našoj Facebook stranici ćemo nagraditi.

Moja Exit Prica

Pobedničku priču nam je poslao Marko koji je svoju kartu za EXIT dobio od drugara za rođendan, a onda je izgubio. Međutim kako ljubav na kraju uvek pobedi i kako je ipak otišao na EXIT, a i našao devojku sa kojom je i sada u vezi možete pročitati ovde.

Marko je osvojio: 2 ulaznice za EXIT + 2 VIP Dance Arena narukvice + 2 majice iz EXIT Shopa + clubbing ranac (sa clubbing akcesoarima) + 2 custom made clubbing maske za telefon + Grotto music compilation from DJs that played at EXIT.

Grotto The Way Of Life EXIT festival EXIT prica

Drugoplasiranu priču nam je poslala Iva koja nam je opisala prvi odlazak sa dečkom na putovanje, koje je bilo baš na EXIT festival. Njenu priču pročitajte ovde.

Iva je osvojila: 2 ulaznice za EXIT + 2 majice iz EXIT Shopa + 2 custom made clubbing maske za telefon + Grotto music compilation from DJs that played at EXIT.

Moja Exit Prica Zlata

Na trećem mestu našla se Zlata koja ima najboljeg muža na svetu. Iako sticajem okolnosti godinama nije mogla da ode na EXIT, tek nakon što je postala majka, suprug je iznenadio i ona je sa najboljom drugaricom posetila EXIT. Njenu priču pročitajte ovde.

Zlata je osvojila: 1 ulaznicu za EXIT + EXIT majica + Grotto music compilation from DJs that played at EXIT.

Kao što vidite u sve tri priče motiv je ljubav, baš kao i slogan ovogodišnje EXIT avanture – Leto Ljubavi. Verujte u ljubav, jer ona na kraju uvek pobeđuje <3

Dobitnike ćemo kontaktirati putem maila i dogovoriti se sa njima oko preuzimanja nagrada.

Vidimo se na tvrđavi za nekoliko dana!