Pogledajte šta naši poznati DJ-evi nose

U pitanju je brend čiji je grad poznat po svojoj tekstilnoj industriji.

1128
TKNO Purple Line Clothing

U poslednje vreme na žurkama možete primetiti neizbežnu kombinaciju ljubičasto-bele boje koje su do sad obukli eminetni DJ-evi i producenti sa naše klupske scene kao što su Dejan Milićević, TKNO, Kristina Lalić, Ilija DjokovicPeter Portman, Calavera Manya i mnogi drugi.

Ilija Djokovic Purple Line Clothing

U pitanju je novopazarski brend čiji je grad poznat po svojoj tekstilnoj industriji – Purple Line Clothing. Nedavno smo imali njihove majice na testu OVDE čiji se kvalitet pokazao jednak sa onim koji koristi Hugo Boss i Kenzo.

Purple Line Clothing

Majice za sad postoje u 4 verzije, muške i ženske i neizbežan su odevni, ali i modni detalj na klupskim žurkama. Za više informacija pogledajte njihovu limitiranu ponudu sa popustom na zvaničnoj Facebook stranici.

PODELI
Prethodni članakUhooda meets Belgrade
Sledeći članakVečeras počinje EXIT
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!