Uhooda meets Belgrade

781
Eric Volta

Kada su u pitanju izlasci, klabing, muzika i žurke neizbežni su i slučajni susreti i razgovori koje vodimo sa raznoraznim ljudima. Vrlo često se desi da sa nekom osobom na rejvu kliknete na prvu i da se skapirate. Ideje, mišljenja, stavovi, principi, osmesi i ostale stvari koje delimo dovele su do toga da Vam predstavimo “Uhooda” projekat! To smo svi mi koji smo, pa makar i samo jednom popričali na nekoj žurci, popili ili dali poslednja dva gutljaja vode durgaru sa rejva ili zaglavili do 12 na afteru kod nekoga gajbi. Sada zajedno kreiramo nešto za šta verujemo da će nas prerasti i postati brend u kome će se ljudi pronaći i koji će sami formirati.

Sam naziv pod kojim nastupamo pred vama nastao je kao izraz onoga što mi želimo od rejva: da slušamo dobru muziku, da se nalazimo na lepim mestima, otputujemo negde, da se osćcamo kao sa najboljim ortacima i ortakinjama u kraju, da stavimo kapuljaču, da izađemo iz svih zidova predrasuda, da se dekonstruišemo, da delimo, da povežemo istok i zapad, ćirilicu i latinicu.

Uhooda Eric Volta TKNO Artem Fedula Teo Trunk Dimitri Poreshin KPTM

Sve to lepo zvuči u teoriji, ali vreme je i da krenemo sa praktičnim delom. Zato vas pozivamo na prvo “Uhooda” okupljanje u utorak 4. jula od 17h. Imaćemo priliku da ugostimo tri specijalna gosta iz inostranstva, od kojih će Eric Volta priznati britanski artist ujedno i headliner ovog eventa na autentičan način ulepšati ovaj dnevni party.

Isti DJ pult sa njim deliće i Artem Fedula kao i Dimitri Poreshin, a ako ste skeptični kada je naš odabir DJ-eva i muzike onda dođite da slušate domaćine KPTM-a i stare znalce – TKNO i Teo Trunk.

Eric Volta @Facebook
Artem Fedula @Facebook
Teo Trunk @Facebook
TKNO @Facebook
Dimitri Poreshin @Facebook
Uhooda @Facebook

Facebook Event