Drugi Belgrade Techno Festival održava se 01. i 02. septembra u kultnoj Barutani!

873
Beogradski Tehno Festival 2016 Barutana

Na opšte oduševljenje svih ljubitelja techno zvuka u Barutani se održava drugi po redu Belgrade Techno Festival! Na najlepšoj beogradskoj pozornici pod vedrim nebom tokom dve večeri 01. i 02. septembra za miks pultom smenjivaće se vodeća imena beogradske techno scene od njenog nastanka pa do danas.

Od čuvene Industrije, Monda, Kuće, Andergraunda, Bejsmenta pa do Barutane, Beograd je oduvek negovao techno kulturu i njene “hramove” u kojima se uvek kvalitetno rejvovalo sve do jutra. Novu priliku da uživaju u svom omiljenom žanru imaće svi techno zaljubljenici već 01. i 02. septembra u beogradskoj Barutani na drugom isključivo techno festivalu u Beogradu. Da je grad dugo čeznuo za ovakvim događajem dokazuje i neverovatna posećenost prvog po redu festivala kada je prošlog septembra kroz Barutanu promarširalo 3200 posetilaca. Masa je dve večeri uživala u kvalitetnom zuvku fenomenalnog line up-a za koji se šuška da će ove godine biti još jači!

Belgrade Techno Festival

Biće to definitivno događaj za pamćenje kako ga naša prestonica u potpunosti zaslužuje na mestu koje ga itekako zaslužuje! Organizatori će polako otkrivati izvođače kojim će potvrditi da će ovo biti najbolji techno provod leta!

Uskoro će biti objavljena prva imena line up-a drugog Belgrade Techno Festivala, a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i BTF Event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao. Uskoro stižu informacije o prodaji karata, obavezno ostanite uz BTF jer je spremio još mnogo iznenađenja.