Organizuje se festival u dvorištu suda!

1440
Reflekt festival Novi Becej lokacija

Nekada su za dobru žurku bili dovoljni dobar line up i solidno ozvučenje. Onda na scenu stupa produkcija, koja iz dana u dan napreduje pa su žurke postale audio/vizuelno iskustvo. Lokacija i nije toliko bila bitna sve dok ste sa super ekipom i imate sve gore navedeno. Međutim promoteri, ali i DJ-evi u poslednje vreme idu korak dalje i organizuju žurke na neobičnim lokacijama – Nina Kraviz u pećini na Islandu, Paul Oakenfold na Mont Everestu, Luciano je bio gost Boiler Room-a na Alpima na 3300 metara nadmorske visine,…

Izgleda da su naši promoteri isto ovo shvatili i konstantno istražuju neobična mesta gde će organizovati sledeću žurku/festival. Ljudi koji stoje iza Reflekt festivala su pronašli jedno takvo – sud u Novom Bečeju. Upravo će se u dvorištu zgrade suda, na adresi Žarka Zrenjanina 5, koja je tu još od austrougarskog vremena 18. i 19. avgusta, održati drugi po redu Reflekt festival.

Reflekt festival 2017 Novi Becej lokacija

Prvog dana festivala ove zidine će protresti Lazy BugGabriel Grant, Andrew Meller, TKNO, Daniel Fritz i Minitronik.

Reflekt festival 2017 Avgustin Andrew Meller TKNO Wet Dreams Novi Bečej

Drugog dana imaćete prilike da uživate u muzici i jednog stranca koji nam dolazi iz Sofije, a potpisuje se kao Avgustin. Podršku će mu pružiti Wet Dreams ekipa, Daniel Prehoffer, Mark Myself b2b Shon i Kid.

Reflekt festival 2017 Avgustin Wet Dreams Daniel Prehoffer

A za one najizdržljvije organizovan je i after, a deo ekipe koja će raditi možete videti na flajeru ispod.

Reflekt festival 2017 after party

Ulaz na festival će se naplaćivati 500 dinara po danu, a informacije o paketima karata sa smeštajem možete naći na Reflekt Facebook stranici ili Facebook Eventu! Vidimo se u Novom Bečeju!