Stefano Noferini & Dennis Cruz 26. avgusta u Barutani

350
Stefano Noferini Dennis Cruz Deeperfect

Italijanski tech house i techno mag Stefano Noferini pre više od jedne decenije osnovao je etiketu Deeperfect. Cilj ovog lejbla posvećen je pronalaženju i predstavljanju najkvalitetnijeg underground zvuka i kao rezultat toga posta je jedan od natraženijih i najpoštovanijih izdavača moderne klupske scene. Zahvaljujući neprestanom nizu vrhunskih izdanja kako od produkcijskih veteran tako i od mladih nada, Deeperfect poznat je kao konstantan izvor underground hitova. Tokom poslednjih godina Deeperfect zauzeo je svoju ulogu globalnog brenda muzičke industrije hostujući label showcase-eve na svim najjačim događajima kao što su BPM Festival, Off Week, ADE i drugi.

Na čelu Deeperfect brenda je legendarni DJ Stefano Noferini čije je ime sinonim za najkvalitetniju muziku koji je i sam odgovoran za mnoštvo underground himni i chart hitova. Od trible ritmova, preko podcenjenog minimalističnog pa sve do prepopularnog techno zvuka, njegov istančan izbor zvuka lansirao ga je u sam vrh igre. Stefano je headliner najpoznatijih klubova, festivala i veoma je poštovan po svojim epskim DJ setovima. Pored zgusnutog rasporeda on stiže da hostuje emisiju “Club Edition” koja se prenosi na 150 radio stanica, a na Soundcludu broji preko 2 miliona slušalaca.

Stefano Noferini Dennis Cruz Deeperfect Barutana

Dennis Cruz bez sumnje je čovek ovog momenta svetske tech house scene. Sa novim top chart singlovima skoro svakog meseca i nizom dosadašnjih hitova on je jedan među najbriljantnim producentima današnjice. Za svoj rad pokupio je dosta nagrada i nominacija od kojih je jedna, drugo mesto najčartovanijih artista Resident Advisor-ove liste za 2016. Kao DJ, Dennis uvek mixuje uzbudljive setove koji čine da ljudi dožive pravu emociju dok celu noć igraju. Svoj široki muzički uticaj i veštinu mixovanja stilova utisnuo je širom Evrope, od Grčke do Velike Britanije, širom Severne i Južne Amerike, Rusije i cele Australije. Deeperfect porodica veoma je ponosna što ga ima kao jednog od člana.

Za DJ pultom kao podrška IDQ i MarkyZ.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 690 RSD za regularne i 1190 RSD za VIP.

Deeperfect @Official Site @Facebook @SoundCloud