Italijanska diva Deborah De Luca na Barutana Closing Weekend-u 30. septembra!

Deborah De Luca

Omiljena letnja pozornica, Barutana, biće domaćin jednoj od najatrakivnijih dama elektronske muzike jer u našu prestonicu ponovo stiže zanosna Deborah De Luca! Šta nam je zakuvala za vikend zatvaranja letnje sezone otkrićete 30. septembra, ali ne sumnjamo da će ovo definitivno biti još jedna žurka za pamćenje!

Priča o devojci koja je započela svoju karijeru kao konobarica i plesačica, a potom postala jedan od najcenijih ženskih DJ-eva ne čuje se tako često. Deborah je svoje mesto na svetskoj DJ sceni zaslužila vrednim radom i zahvaljujući producentu Giuseppe Cennam-u, uz kog je naučila sve veštine miksanja i produkcije. Nakon izdavanja prvih traka usledili su angažmani širom Italije, a potom Evrope i sveta. Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom, a Beograđani će u subotu 30. septembra imati priliku da čuju i vide Deboru u svom gradu!

Deborah De Luca, Tijana Kabic, Peter Portman i Roxa - Barutana.

Domaću podršku poslednje večeri Barutana closing weekend-a pružiće dobro poznati Tijana Kabić, Peter Portman i Roxa.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima po ceni od 890 i 1390 za VIP. Vidimo se u najurbnaijem kutku Kalemegdana!

Facebook Event

Prethodni tekstStartuje druga faza prodaje kompleta ulaznica za Šumadija Fest 2017
Sledeći tekstOtvoreno pismo našeg klabera sceni i Solomunu