Večeras počinje drugi krug Beat Talents takmičenja

956
Beat Talents Sunday Beat

Beat ekipa se nedavno sa splava Hot Mess preselila u zatvoreni prostor kluba Mr. Stefan Braun, koji se nedeljom zove Sunday Beat, gde se Beat Talents takmičenje nastavlja. Druga sezona ovog takmičenja već uveliko traje, a prošle nedelje je završen prvi krug. Prijave više nisu moguće tako da ćemo u narednim nedeljama prisustvovati borbi DJ-eva za prvo mesto.

Prošlogodišnji pobednik je DJ i producent Mene koga su sledili Rudhaman, Luminous i Teo Trunk. Publika i organizatori takmičenja su učestvovali u ocenjivanju, a kategorije u kojima su se takmičari ocenjivani su odabir muzike, tehniku miksanja, flow u DJ setu, emociju i energiju u DJ setu, kontakt sa publikom, uživanje dok radi, kontakt sa medijima, ocenu mentora. Publika je glasala putem aplikacije na finalnoj večeri koja se odršala u Hangaru.

Lea Dobričić Ilija Djokovic MarkyZ Beat Talents Hangar Luka Beograd

Kao i tada i sada su obezbeđene vredne nagrade – plaćen put na Ibicu na IMS konferenciju, kurs muzičke produkcije na SAE Institutu, profesionalne press fotke koje će uraditi Benny – Take A Moment, učestvovanje na završnoj Beat žurci na kraju takmičenja, a priča se da će biti još iznenađenja.

Beat Talents Milnko Trifuncevic Vladimir T Luminous Calavera Manya Sunday Beat

Drugi krug takmičenja večeras započinju Milanko Trifunčević i Vladimir T uz mentore i rezidente Lumionus-a i Calavera Manya-u. Host je Viktor Savić, a adresu već znate – Nemanjina 4, 9 sprat. Ulaz je slobodan, ali su rezervacije obavezne preko Inbox-a na Sunday Beat stranici.

Sunday Beat @Facebook
Beat @Facebook

Facebook Event