Naš Last95 nastupa u Njujorku!

611
Last95

Nakon sjajnog leta koje predstavlja vrhunac njegove dosadašnje karijere, Danijel Čehranov, momak koji se nalazi iza projekta Last95, sprema se za nove profesionalne izazove pred kraj 2017. i na početku 2018. godine.

Ova godina je Danijelu osim dva prva i jednog petog mesta za njegova izdanja na Beatport listama donela i bukinge za čuvenu EXIT Dance Arenu, kao i čast da zatvori Main Stage na Sea Dance festivalu u Crnoj Gori. Nakon toga ste od velikih žurki imali priliku da ga čujete i u Klubu Drugstore na PLAY eventu na kom su gostovali Guy J i Jeremy Olander, krajem prošlog meseca.

Njegov rad kao i izdanja na Beatportu nisu ostali neprimećena i van granica Srbije, pa je tako na poziv ekipe ljudi koji su pratili njegov rad i izdanja putem ovog sajta, obezbedio sebi i prvi buking u Sjedinjenim Američkim Državama u drugoj polovini oktobra ove godine. Naime, poznati njujorški promoter i DJ Sr Serge ga je pozvao da nastupi u jednom od najpoznatijih njujorškom underground klubova, “TBA Brooklyn” na jednoj od njegovih čuvenih “Sullivan Room” žurki koje postoji već 16 godina i koje predstavlja jedno od centralnih mesta okupljanja za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike u najvećem gradu SAD.

Last95

Pored materijala koje je objavio pre EXIT-a, Danijel odlazi u SAD sa novim singlom “Desire” koji je izašao u oktobru ove godine, a najavljuje i aktivniji rad u studiju krajem ove i početkom sledeće godine, koji će publici doneti sigurno još kvalitetnog materijala.

“Ova godina mi je bila profesionalno najaktivnija od kada se bavim muzikom; kako u producentskom tako i u DJ smislu, uložio sam ogromnu količinu vremena i truda zajedno sa svojim timom i uspeo da napravim prve zaista velike korake na domaćoj sceni. Nema veće časti nego kada vaš trud bude nagrađen pozivom kakav sam ja dobio za SAD i verujem da će to iskustvo biti potpuni game-changer za mene. Kao što uvek naglašavam, domaća scena je prepuna jako kvalitetnih mladih producenata i DJ-eva i cela scena treba da ih podrži kako bi se probili i na internacionalno tržište. Ja imam tu sreću da sam okružen ljudima koji me i privatno i profesionalno podržavaju i uz takav vetar u leđa lakše je postići sve.”

Za više informacija o projektu Last95 možete pratiti njegov Facebook profil.