Ben Buitendijk vas vodi na muzičko putovanje 13.10 u DOT-u

301
Ben Buitendijk

Drugog vikenda četvrte sezone Dot-a prvo strano ime! Ben Buitendijk stiže pravo sa roterdamske underground techno scene! Domaću podršku pružiće SMT#nG, Doo i Kid Kimi.

Ben Buitendijk Kid Kimi Doo Dot

Njegov muzički stil nema granice kada je u pitanju žanr ili stil, ali se karakteriše posebnim ukusom. Ben Buitendijk vodi slušaoce na putovanje koje je u savršenoj ravnoteži između muzike za ples i muzike za um. Njegovi setovi i produkcija najčešće su definisani dubljim zvucima širokog spektra techno zvuka.

Iako je njegova ljubav prema muzici počela od latino ritmova, Miroslav Miletić, SMT#nG je sada neizostavni deo srpske elektronske scene. Svoju karijeru započeo je u rodnom gradu Požarevcu. U svojim setovima pokazuje zavidne DJ veštine, a house muzika u svakom njenom obliku je ono bez čega SMT#nG ne može i ono čime je zarazio svoju publiku. Osim u njegovim house trakama, uživaćemo i u posebnom osećaju koji ovaj DJ svojom harizmom prenosi. Do sada je sarađivao sa svim vodećim imenima domaće scene i velikim stranim imenima poput KiNK, Cosmin Trg, Miss Kittin, James Zabiela, Alexander Kowalski, Pleasurekraft, Marko Nastić, Ben Sims, Funk D Void, Wouter DeMoor i mnogi drugi.

Dušan Doo Predojević je DJ i jedan od osnivača Beyond House, jednog od najaktivnijih DJ i party kolektiva na srpskoj underground sceni. Doo je svoju DJ karijeru započeo 2005. godine puštajući muziku u svim tada relevantnim klubovima u Beogradu, Novom Sadu i na svim velikim festivalima u Srbiji. Radom na sopstvenom muzičkom blogu “MYMODERN”, Doo je zaslužio poziciju resident DJ-a u tada kultnom beogradskom klubu “The Wash”. Po zatvaranju kluba, Doo je osnovao Beyond House sa talentovanom DJ bandom na pomolu: Ognjenom Milosavljevićem, Milošem Maričićem, Ivanom Tanovićem i Damirom.

Kid Kimi je član “Masai Warriors” label-a, koju jos čine Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov i Zwein. U njegovim setovima se moze čuti fuzija ambient, deep, dub, house-a i techno-a. Pored stalnih žurki na kojima nastupa sa članovima “Masai Warriors” ekipe, nastupao je i sa nekim od svetskih imena kao što su Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio,… I od domaćih imena Dušan Kačarević, Dejan Milicević, Marko Milosavljević, Marko Nastić, Peppe,…

Facebook Event