Electroshock ekipa u klubu Dot 12. oktobra

492
Electroshock Dot

Prošle klupske sezone, koja je bila veoma uspešna za Electroshock, družili smo se u klubu Dot, ali na samom kraju. Svi koji su bili sećaju se kakva je to žurka bila pa smo stoga rešili da ovogodišnju priču započnemo baš tu, na samom početku sezone, u klubu Dot! Ponovo ćemo se postarati se za vaš dobar provod, a muziku će vrteti rezidenti organizacje.

Vladimir Timotijević aka Vladimir T dolazi iz Kragujevca gde je završio nižu i srednju muzičku školu, a interesovanje za elektornsku muziku pokazuje od samog detinjstva. Ono što njegove setove karakteriše jeste eksperimentisanje žanrovima, od laganog progressive zvuka sve do tvrdih, mračnih i melodičnih techno bitova. Imao je više nastupa po klubovima širom Srbije, kao i na festivalima Exit, Vibe, Ruhr.

Electroshock Vladimir T Mark Andersson Dot

Marko Đorđević – Mark Andersson je DJ iz Kragujevca, pokazao je interesovanje za elektronsku muziku 2002. godine, redovno posećujući sve događaje po klubovima, a i otvorenog tipa u Kragujevcu i šire. U 2006. godini počeo je aktivno da se bavi DJ-ingom i dobio mesto rezidenta u nekoliko udenrground klubova. Već četiri godine je DJ rezident VIBE fesitvala, a u međuvremenu je postao i stage manager. Žanrovi koji krase njegove setove su deep house, deep tech, tech house, progressive house i techno. Jedan je od osnivača novog parti brenda “Privilege” u Kragujevcu.